Fotbal: Bayern nu se gândeşte deloc la aducerea lui Klopp, spune Rummenigge

Bayern Munchen nu se gândeşte deloc la aducerea lui Juergen Klopp, a afirmat miercuri Karl-Heinz Rummenigge, preşedintele consiliului director al clubului german de fotbal, răspunzându-i lui Franz Beckenbauer, care-l vrea pe antrenorul lui Liverpool la cârma echipei bavareze, scrie AFP.

'Nu ştiu dacă Juergen Klopp va mai fi tentat de Bundesliga, acum el este în cel mai puternic campionat din Europa', a declarat Rummenigge, pentru Sport Bild, despre tehnicianul recentei câştigătoare a Ligii Campionilor.

'Cred că este acum exact unde trebuie să fie. El şi clubul sunt foarte fericiţi. Nu cred că se întreabă ce se va întâmpla peste nu ştiu câţi ani', a adăugat Rummenigge. El a amintit că Bayern are contract cu tehnicianul Niko Kovac, ce a reuşit în acest sezon eventul campionat/Cupa Germaniei, după ce a fost eliminat în optimile de finală ale Ligii Campionilor chiar de Liverpool, echipa lui Klopp. Franz Beckenbauer, legenda fotbalului german, a recunoscut luni că vrea să-l vadă pe banca lui Bayern pe Klopp, care este foarte bine văzut în Germania de când a antrenat-o pe Dortmund (2008-2015).

'Nu vreau nimic mai mult decât să-l văd într-o zi pe Klopp la Bayern, ar fi o alegere bună', a spus Beckenbauer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel