Fostul selecţioner al Columbiei, Jorge Luis Pinto, a respins oferta de a prelua naţionala Panama

Jorge Luis Pinto, fostul selecţioner al echipelor Hondurasului, Costa Rica şi Columbiei, a respins, duminică, oferta de a prelua banca tehnică a reprezentativei Panama, punând astfel capăt zvonurilor legate de plecarea sa de la conducerea clubului Millonarios, din primul eşalon din Columbia, informează AFP.

"Mulţumesc mult Federaţiei panameze de fotbal (Fepafut) pentru oferta de a antrena echipa naţională a Panama, le mulţumesc pentru încredere, dar voi continua activitatea mea la Millonarios", a afirmat Pinto pe contul său de Twitter.

Tehnicianul columbian a pus astfel capăt zvonurilor legate de plecarea sa de la cârma clubului, după ce presa anunţase că preşedintele Fepafut, Manuel Arias, îl contactase.

"Da am fost sunat de preşedintele federaţiei din Panama, doctorul Arias. Am discutat cu el, mi-a explicat diverse, i-am explicat şi eu, dar a rămas să mă gândesc", a spus tehnicianul.

Pinto (66 ani) a preluat banca tehnică a lui Millonarios anul acesta, în locul argentinianului Miguel Angel Russo şi a realizat un parcurs bun cu echipa în Turneul Apertura, cu 39 de puncte din 60 posibile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel