Fostele glorii Drogba şi Eto'o vor ocupa funcţii oficiale în Confederaţia africană de fotbal (CAF)

Preşedintele Confederaţiei africane de fotbal (CAF), Ahmad Ahmad, a anunţat joi, cu prilejul adunării generale a CAF de la Cairo, că fostele glorii Samuel Eto'o (Camerun) şi Didier Drogba (Cote d'Ivoire) vor deveni colaboratorii săi oficiali, relatează AFP.

Mă scuz în faţa membrilor Comitetului Executiv că nu i-am prevenit încă, dar este ceva foarte personal, Preşedintele i-a ales pe Samuel Eto'o şi Didier Drogba să fie colaboratorii săi cei mai apropiaţi începând de acum. Ei vor ocupa funcţii oficiale, a declarat malgaşul Ahmad Ahmad, vorbind despre el la persoana a treia.

Samuel Eto'o, care a ajutat Camerunul să câştige două titluri ale Africii (2000, 2002), şi ivorianul Didier Drogba au făcut parte dintre ambasadorii aleşi de CAF pentru Cupa Africii pe Naţiuni 2019, a cărei finală se dispută vineri la Cairo între Senegal şi Algeria.

Adunarea Generală a CAF se desfăşoară într-o perioadă dificilă, care a determinat FIFA s-o numească pe secretarul general Fatma Samoura ca delegat general pentru a superviza activitatea confederaţiei africane, măcinată de scandaluri şi polemici în ultimele luni, începând cu 1 august, pentru un mandat de şase luni, care poate fi prelungit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel