Florin Zamfirescu: În caz contrar, nu voi mai intra în UNATC

Scandalul de la UNATC care îl are ca protagonist pe profesorul Andrei Rus continuă.

De această dată, maestrul Florin Zamfirescu a anunțat că dacă Andrei Rus nu va merge la o altă instituție unde să-și pună în practică ideile, el nu va mai călca niciodată în UNATC.

"Mă grăƒbesc să-i răƒspund lui Andrei Rus.

La început i-am scris că nu mă intereseazムpersoana sa. S-a grăƒbit să mi se adreseze cu termeni insultători: homofob, sexist și alte bazaconii.

La revelația mea că el de fapt luptă pentru problemele sale personale, mi-a răƒspuns plin de țâfnă juvenilă. Și nu mai continui...

Acum, revoltatul revine la matcă și, deși n-o recunoaște (ah plagiatul), afirmă cele scrise de mine anterior... E bine și așa. Reafirm că-l socotesc un motor puternic și inteligent, dar mă întreb cât de adevÄărat e proverbul "lupu-și schimbă părul, dar nu și năƒravul". Frica poate fi un bun dascăl, dar eu nu cred în ea că metodă pedagogică. Acum lui Rus îi este frică și-și schimbă discursul. Urăsc asemenea oameni! Proletcultismul demolator pe care l-a susținut până ieri, nu se potrivește cu mielușelul care simte că se apropie Paștele...

Conducătorul lui de doctorat, acum încartiruit de Rus în "gașca celor care trebuie să plece" a afirmat că fără FILM MENU Rus nu ar fi... nimic. Acum însă, scandalul stârnit în UNATC i-a dublat notorietatea. Sunt sigur că va fi îmbrăƒțișat de o altă instituție potrivitムlui, unde să-și poatムpune în aplicare ideile progresiste.

În caz contrar anunț public faptul că eu, Florin Zamfirescu, nu voi mai intra în Universitatea unde acest individ își rezolvă problemele umorale!", a transmis marele actor Florin Zamfirescu.

VEZI ȘI: Florin Zamfirescu, față în față cu protestatarii la UNATC. "M-am lămurit cine ești"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel