Florin Zamfirescu: În caz contrar, nu voi mai intra în UNATC

Scandalul de la UNATC care îl are ca protagonist pe profesorul Andrei Rus continuă.

De această dată, maestrul Florin Zamfirescu a anunțat că dacă Andrei Rus nu va merge la o altă instituție unde să-și pună în practică ideile, el nu va mai călca niciodată în UNATC.

"Mă grăƒbesc să-i răƒspund lui Andrei Rus.

La început i-am scris că nu mă intereseazムpersoana sa. S-a grăƒbit să mi se adreseze cu termeni insultători: homofob, sexist și alte bazaconii.

La revelația mea că el de fapt luptă pentru problemele sale personale, mi-a răƒspuns plin de țâfnă juvenilă. Și nu mai continui...

Acum, revoltatul revine la matcă și, deși n-o recunoaște (ah plagiatul), afirmă cele scrise de mine anterior... E bine și așa. Reafirm că-l socotesc un motor puternic și inteligent, dar mă întreb cât de adevÄărat e proverbul "lupu-și schimbă părul, dar nu și năƒravul". Frica poate fi un bun dascăl, dar eu nu cred în ea că metodă pedagogică. Acum lui Rus îi este frică și-și schimbă discursul. Urăsc asemenea oameni! Proletcultismul demolator pe care l-a susținut până ieri, nu se potrivește cu mielușelul care simte că se apropie Paștele...

Conducătorul lui de doctorat, acum încartiruit de Rus în "gașca celor care trebuie să plece" a afirmat că fără FILM MENU Rus nu ar fi... nimic. Acum însă, scandalul stârnit în UNATC i-a dublat notorietatea. Sunt sigur că va fi îmbrăƒțișat de o altă instituție potrivitムlui, unde să-și poatムpune în aplicare ideile progresiste.

În caz contrar anunț public faptul că eu, Florin Zamfirescu, nu voi mai intra în Universitatea unde acest individ își rezolvă problemele umorale!", a transmis marele actor Florin Zamfirescu.

VEZI ȘI: Florin Zamfirescu, față în față cu protestatarii la UNATC. "M-am lămurit cine ești"

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy