Florian Bodog, vot dublu. Ministrul respinge acuzațiile

Florian Bodog
Florian Bodog

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, respinge acuzaţiile aduse marţi de reprezentanţii Institutului pentru Politici Publice (IPP) referitoare la 'suspiciunea de vot dublu pe Ordonanţa 14', menţionând totodată că este la al doilea mandat de parlamentar şi cunoaşte procedurile privind modalitatea de vot în Senat. 

"Ministrul Sănătăţii este la al doilea mandat de senator, cunoaşte procedurile privind modalitatea de vot în Senatul României şi, ca urmare, nu ar putea produce o astfel de eroare. Mai mult, ministrul Bodog a declarat că nu ar fi avut niciun motiv să procedeze într-o asemenea măsură, Coaliţia aflată la guvernare având majoritatea voturilor în Senat", se arată într-un comunicat al MS.  

IPP a anunţat că sesizează Senatul cu privire la înregistrarea unui vot dublu al lui Florian Bodog în şedinţa de plen de marţi, la aprobarea Ordonanţei 14, şi cere Biroului permanent să ofere public o explicaţie şi să sesizeze organele competente dacă în urma verificărilor rezultă indicii ale unor infracţiuni, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel