Finala competiţiei Copa Libertadores menţinută în Chile, în ciuda violenţelor

Finala competiţiei Copa Libertadores se va disputa la Santiago de Chile, pe 23 noiembrie, aşa cum era programată, în ciuda violenţelor care au loc în această ţară de mai multe zile, a asigurat preşedintele Confederaţiei sud-americane de fotbal (CONMEBOL), Alejandro Dominguez, citat de AFP.

"Finala unică este menţinută la Santiago de Chile", a declarat oficialul paraguayan pentru un post de radio din Asuncion, exprimându-şi totodată speranţa că "lucrurile vor reveni la normal" în Chile până la ora finalei.

În 2018, manşa secundă a finalei celei mai prestigioase competiţii intercluburi din America de Sud, între marile rivale argentiniene Boca Juniors şi River Plate, a fost amânată şi apoi mutată la Madrid, după violenţele care au avut loc la Buenos Aires.

Anul acesta, finala se va disputa într-o singură manşă, între River Plate şi Flamengo Rio de Janeiro, cea mai populară echipă din fotbalul brazilian.

Chile se confruntă de mai multe zile cu cea mai gravă criză socială în 30 de ani de democraţie, cu proteste violente împotriva situaţiei socio-economice şi a inegalităţilor, care s-au soldat cu 18 morţi, între care şi un copil, potrivit cifrelor oficiale.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel