Filip Mrzljak, Astra Giurgiu: Unii nici nu au bani să bage benzină ca să vină la antrenament

Astra Giurgiu
Astra Giurgiu

Astra Giurgiu este în cădere liberă. Clubul patronat de Ioan Niculae a înregistrat o singură victorie în cele nouă etape jucate în play-off, iar situația este un tensionată.

În ultima rundă jucată, în fața celor de la Viitorul, formația pregătită de Costel Enache a suferit o înfrângere drastică, 0-3, iar jucătorii au răbufnit la finalul partidei.

"Mai avem puțin și facem cinci luni de când nu am luat banii. Nu se poate trăi așa. Este inadmisibil pentru Liga 1, o echipă care evoluează în play-off. Unii nici nu au bani să bage benzină ca să vină la antrenament.

Am ajuns să cerem bani de acasă ca să avem ce să mâncăm. Nu ne interesează promisiunile. Nu mâncăm promisiuni", a spus mijlocașul croat Filip Mrzljak, la finalul meciului, potrivit Digi Sport.

Denis Alibec a confirmat și el momentele grele prin care trece întreaga echipă: "Este foarte greu să jucăm fără bani. Avem promisiuni că se va rezolva totul".

Astra mai are de disputat două meciuri în acest sezon. Unul în play-off, luni, 20 mai, pe teren propriu în fața celor de la Sepsi, iar pe 25 mai va avea loc finala Cupei României, contra celor de la Viitorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel