Urmărește emisiunea live


FIFA promite mai multă transparenţă în deciziile sale din cazurile de disciplină şi etică

Federaţia internaţională de fotbal (FIFA) a promis mai multă transparenţă, prin oferirea de mai multe detalii şi explicaţii atunci când anunţă verdictele în cazurile de disciplină şi de etică, relatează Reuters.

Până acum, FIFA oferea detalii minime în asemenea cazuri, iar până în urmă cu trei ani, multe măsuri disciplinare implicând meciuri din preliminariile Cupei Mondiale nici nu erau anunţate oficial publicului larg.

Lumea va putea compara şi confrunta deciziile, indiferent că este vorba de rasism, discriminare sau conduită violentă. Marea problemă care a persistat a fost că lumea nu putea vedea motivele în deciziile luate şi consecinţa inevitabilă era că oamenii deveneau suspicioşi, a declarat Alasdair Bell, secretar general adjunct al forului internaţional.

Într-un comunicat, FIFA a precizat că a înfiinţat un portal legal care să ofere accesul direct la documente în interesul părţilor implicate în activităţile legale şi de conformitate ale FIFA. Cazurile vor fi prezentate pe portal cu mai multe detalii, începând de la sancţiunile oficialilor pentru mită, trucarea meciurilor până la conduita suporterilor, a jucătorilor sau antrenorilor. Vor fi publicate şi documente legate de cazurile care ajung la TAS şi în care FIFA este parte. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel