FCSB, un nou transfer. ”I-am zis că poate ajunge milionar”. Belu a semnat

Astra Giurgiu
Astra Giurgiu

Gigi Becali a mai rezolvat un transfer pentru un post deficitar.

Claudiu Belu a fost transferat de FCSB de la Astra Giurgiu.

"E rezolvat transferul! L-am luat pe Belu! L-am bagat în ședință! De ce? Pentru că e talentat, dar trebuie să lase cluburile, distracțiile și femeile. I-am zis și el a zis că da! L-am vazut foarte hotărât. I-am zis că în 2-3 ani poate să ajungă milionar, prinde un contract afară. Din vară vine. L-am luat dinaintea meciului cu Astra", a declarat Gigi Becali la ProX.

Gigi Becali a recunoscut că nu i-a consultat deloc pe Mihai Stoica şi Mihai Teja atunci când a venit vorba de transferul lui Claudiu Belu-Iordache. Finantațorul FCSB vrea, în primul rând, ca Belu să renunțe la viața extrasportivă tumultoasă, dacă vrea să facă față exigențelor de la FCSB.

E și machidon...

”Contractul lui este înregistrat. Eu am vrut să îl iau când avea 19 ani. L-am văzut într-un meci cu Dinamo, când era la Chiajna. Dar nu l-a vrut Reghe atunci, nici MM nu l-a vrut. Şi tot l-am avut în vizor. Şi acum, când l-am luat, nu am mai ţinut cont de nimeni. Nu am mai întrebat pe nimeni. De ce? Pentru că are 25 de ani, acum deja e matur. Îmi place jocul lui, dă goluri ca fundaş, are tehnică bună... e bun în atac şi noi atacăm mai mult. Şi mai e şi machidon”, a spus Becali, pentru Telekom Sport.

Fundașul dreapta se află deja în ultimele șase luni de contract cu gruparea din Giurgiu și nu a jucat în meciul Astra-FCSB 0-2, disputat în etapa a doua a play-off-ului.

Citește și:

Cristiano Ronaldo, la judecata UEFA. Gesturile obscene îi aduc noi necazuri

EURO 2020 Suedia - România. Un fotbalist a refuzat convocarea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel