FCSB, mobilizată de antrenor. Bogdan Vintilă: Ne trebuie un restart

Bogdan Vintilă
Bogdan Vintilă

Antrenorul FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, a explicat într-o conferinţă de presă că echipa sa are nevoie de un restart şi că speră că acesta se va întâmpla la meciul cu Viitorul, de duminică. 

"Suntem în faţa unui joc foarte important, cu o echipă bună a campionatului care are un antrenor foarte bun. Încercăm să intrăm pe teren cu gândul de a câştiga, pentru că suntem într-o situaţie care nu ne dă loc de întors. Trebuie să adunăm puncte. Iar prima ocazie este mâine seară. Eu zic că avem şansa noastră. Ştiu ce joacă domnul Hagi. Vom încerca să îi blocăm şi să ne punem calităţile în evidenţă, pentru că avem jucători buni şi foarte buni aici. Va fi un duel interesant. Am învăţat de la domnul Hagi absolut tot ce ştiu. În viaţa unei echipe există un ciclu şi vine un moment când trebuie să restartezi totul. Iar eu consider că acum e momentul să o luăm de la început, să lăsăm orgoliile şi să punem mâna la muncă. Trebuie să ne înhămăm la o muncă titanică pentru a ieşi din această zonă a clasamentului. Am venit să muncesc, am avut 6 antrenamente până acum. A trebuit să lucrez la mentalul jucătorilor. Avem posibilitate să ieşim din această zonă pentru că văd ce jucători avem, ce condiţii avem. Ne trebuie un restart, un declic, atât, şi sper ca el să vină în meciul cu FC Viitorul", a spus Vintilă.

Prima victorie, cea mai mare dorinţă 

"Eu vreau să vină prima victorie a mea mâine, dacă o fi să fie, nu am nicio problemă. Ideea e că trebuie să câştigăm. Noi suntem FCSB şi trebuie să câştigăm, să jucăm la victorie fiecare meci. Iar dacă victoria va veni mâine seară, cu atât mai bine. Pentru că suntem într-o situaţie care nu e normală. Starea accidentaţilor începe să se amelioreze, am avut 11, iar acum mai avem 9", a adăugat tehnicianul.

Acesta a menţionat că jucătorii săi trebuie să dea totul în acest ultim meci înaintea pauzei provocate de partidele echipei naţionale cu Spania şi Malta. '

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel