FCSB, dispusă să plătească dublu faţă de Arena Naţională pentru a juca în Ghencea cu CFR

Gigi Becali/ foto captură video Trinitas
Gigi Becali/ foto captură video Trinitas

FCSB este dispusă să dea de două ori mai mulţi bani decât pe Arena Naţională pentru a juca meciul de titlu cu CFR Cluj pe stadionul Ghencea. 

”N-am primit nimic (n.r.- de la CSA Steaua), o să le facem plângeri. Eu cred că până la urmă o să ne lase, stai să vedem. Joi va fi ultima zi în care putem să adăugăm pe listă stadionul.

Dacă nu, nu avem unde să mergem în altă parte în afară de Buzău. Cei de la Arcul de Triumf nu vor, te doare capul! Ăia nu vor, ăia nu vor... Asta e treaba”, a declarat Gigi Becali, potrivit as.ro.

Cât vrea să plătească FCSB 

”Le dăm 46 de mii de euro, dublu față de Arena Națională și de patru ori mai mult decât Giuleștiul. Păi de aia am trimis-o cu executor judecătoresc. Pentru că nu ai niciun motiv.

Este clar, clar caz clasic de abuz în serviciu. Clar! Eu cred că încet, încet își dau seama cât de gravă este situația. Cred că o să jucăm acolo, eu așa cred”, a transmis Gigi Becali, potrivit Sport.ro, în urmă cu câteva zile.

Marius Lăcătuș: FCSB nu ar fi bine primită în Ghencea

Fostul fotbalist Marius Lăcătuş a declarat că formaţia FCSB în mod sigur nu ar fi bine primită pe Stadionul Steaua din Bulevardul Ghencea, aşa cum nu ar fi bine primită nici pe Giuleşti, stadionul rivalei FC Rapid.

"E un subiect la modă dacă FCSB să joace sau nu în Ghencea. Eu dacă aş fi în locul celor de la FCSB nu ştiu dacă aş accepta să merg undeva unde nu sunt bine primit. Se tot insistă, se insistă, se insistă... dar eu îmi aduc aminte că atunci când a plecat, patronul lor a zis că nu va mai juca niciodată în Ghencea. A spus că nu recunoaşte această echipă de fotbal... şi când se creează aceste adversităţi şi când au loc aceste procese între Steaua şi domnia sa, nu ştiu dacă e potrivit ca FCSB să vină să joace pe Ghencea. Se spune că FCSB nu ar fi bine primită în în Giuleşti, dar fiţi siguri că nici în Ghencea nu ar fi bine primită", a precizat Lăcătuş.

Partida FCSB - CFR Cluj, programată în 21 sau 22 mai, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I, ar putea decide campioana României. Arena Naţională pe care FCSB joacă partidele de pe teren propriu este ocupată în acea perioadă, Primăria Capitalei închiriind stadionul pentru un festival de muzică electronică.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel