FC Barcelona - Borussia Dortmund 3-1. Messi s-a dezlănțuit și a fost dirijorul serii de Champions League

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Catalanii au avut cea mai convingătoare prestație a sezonului.

Lionel Messi a ghidat Barcelona către o victorie cu 3-1, în fața Borussiei Dortmund, într-un meci din grupele Champions League, conform Marca.

Argentinianul a marcat un gol și a oferit două pase de gol, iar catalanii și-au asigurat locul în fazele eliminatorii ale competiției.

În ultimele minute ale meciului, Dortmund a încercat să spele rușinea și a forțat poarta lui Ter Stegen, însă Lionel Messi a rămas personajul principal al confruntării, cu mult peste toți fotbaliștii de pe teren.

Dortmund, aproape de deschiderea scorului în primele minute

 

Dortmund a început meciul bine, cu o ocazie mare de gol. Formația de pe Camp Nou a privit apoi cum Ousmane Dembele iese de pe teren în lacrimi, după o nouă accidentare.

Cu toate acestea, Barcelona s-a trezit în a doua jumătate a primei reprize, iar conexiunea Messi-Suarez a adus deschiderea scorului. Mats Hummels i-a pasat direct lui Frenkie de Jong, iar greșeala i-a costat pe nemți golul superstarului argentinian, care a făcut 2-0.

A doua repriză a fost pentru Griezmann

În a doua repriză, atacanții Barcelonei au încercat să-l servească pe Antoine Griezmann, care trecea printr-o perioadă nefastă în debutul său de carieră pe Camp Nou. În final, francezul a marcat și ei, scorul luând deja proporții.

Tânărul internațional englez, Jadon Sancho, a marcat pe final un gol individual, la care Ter Stegen nu a mai avut ce face, așa că meciul s-a încheiat 3-1 pentru catalani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel