FC Barcelona a revenit în parametri optimi. Ce jucători sunt providențiali pentru catalani

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Catalanii pleacă la echipele naționale într-un moment mult mai calm față de ultima dată.

FC Barcelona a revenit în formă pe teren, cu toate că, în vestiar, lucrurile nu sunt încă stabile.

Echipa lui Ernesto Valverde joacă din nou fotbal. În La Liga, formația de pe Camp Nou este pe locul 2, adunând 12 din cele 15 puncte disponibile și anunțându-și astfel intențiile de a deveni campioni din nou.

Champions League și Lionel Messi

 

 

Neînvinsă în cele două meciuri europene jucate în acest sezon, catalanii au supraviețuit „Zidului Galben" din Dortmund și Interului de nebătut al lui Conte. În acest moment, „cules" au 4 puncte din cele 6 disponibile în Grupele Champions League.

Leo Messi a revenit și terorizează apărările adversarilor de parcă nu a fost niciodată accidentat. Performanțele sale au dictat ritmul echipei. Argentinianul va avea și șansa de a se odihni înainte de El Clasico datorită pauzei competiționale.

Luis Suarez, Ter Stegen și mijlocul

Deși arăta că nu mai este în formă de câteva sezoane, Numărul 9 al catalanilor marchează pe bandă rulantă. Reușitele sale au întors scorul cu Internazionale, iar foarfeca contra Sevillei a fost fabuloasă.

Marc-Andre Ter Stegen este, conform Marca, fenomenal în poartă. Pentru portar, acest sezon este unul excelent, reușind câte o paradă de nivel mondial în fiecare partidă.

Arthur, Frenkie de Jong și Arturo Vidal au oferit stabilitate la mijloc, fiind greu de crezut că vreunul dintre ei va fi rezervă după prestațiile lor. Arthur s-a maturizat excelent, De Jong începe să se adapteze din ce în ce mai bine, iar consacratul Vidal se luptă pentru fiecare balon, înscriind în meciul contra Sevillei și întorcând soarta în partida cu Inter Milano.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel