Extratereștrii sunt printre noi, afirmă un fost ministru canadian

extraterestri
extraterestri

Paul Hellyer, fostul ministru canadian al apărării în anii '60, din perioada Războiului Rece, a declarat ca anchetele guvernamentale au confirmat înca din anii 1960 vizita unor civilizații extraterestre pe Terra.

„Eu stiu, ei exista”, sustine Hellyer. Potrivit afirmatiilor sale, in 1961, in plin razboi rece, au fost descoperite aproape 50 de obiecte zburatoare neindentificate, care zburau din directia Rusiei in Europa. La nivel oficial s-a vorbit despre o stare exceptionala, dar, cu putin timp inainte sa „se dea alarma”, respectivele obiecte si-au schimbat brusc traiectoria de deplasare, indreptandu-se spre Polul Nord, scrie incomemagazine.ro.

La acea data, a continuat fostul ministru, conducerea militara a Canadei a intreprins o serie de investigatii, ajungand la concluzia ca, in ultimele milenii, Pamantul a fost vizita de cel putin cinci forme de viata extraterestra.

 „O activitate intensa a avut loc inclusivi in ultimele decenii, dupa descoperirea bombei atomice”, explica Hellyer. In opinia lui, reprezentantii civilizatiilor extraterestre sunt, probabil, nelinistiti de faptul ca pamantenii dispun de o asemenea arma de distrugere in masa, a carui eventuala utilizare ar putea afecta nu numai viata pe Terra, dar ar putea avea consecinte nedorite pentru intregul Univers.

„Ei se tem ca am putea fi atat de prosti, incat sa folosim inca o data bomba atomica, iar acest lucru va fi rau si pentru noi, dar si pentru ei”, a explicat Hellyer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel