Tragedia din Crevedia. Predoiu susține că s-a acţionat conform tuturor procedurilor în vigoare

Foto: Inquam/ Octav Ganea
Foto: Inquam/ Octav Ganea

Cătălin Predoiu (MAI) susține că operațiunile din cazul exploziilor de la Crevedia s-au derulat potrivit tuturor procedurilor în vigoare.

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, afirmă că în cazul exploziilor de la Crevedia s-a acţionat conform tuturor procedurilor în vigoare.

'La faţa locului s-a acţionat conform tuturor procedurilor în vigoare de către comandantul acţiunii şi şeful operaţiunii în teren. Şi, după toate evaluările, faptul că s-a intervenit atât de rapid, s-a creat un perimetru şi s-au îndepărtat pericolele a făcut posibil să fie evitate pierderi de vieţi omeneşti într-un număr mult mai mare. Procedurile s-au aplicat conform legii', a declarat Cătălin Predoiu.

Ministerul Afacerilor Interne a anunţat că în urma exploziilor de la staţia GPL din Crevedia, judeţul Dâmboviţa, au fost 58 de răniţi. Din totalul victimelor, 43 de persoane sunt cadre ale MAI (39 pompieri, doi poliţişti şi doi jandarmi), notează Agerpres

VEZI ȘI: Predoiu, după catastrofa de la Crevedia: Am vorbit cu procurorul general. Toți procurorii au intrat în acțiune

VEZI ȘI: Ciolacu, declarații după explozia de la Crevedia: Se face paralelă cu cazul de la Colectiv. Ar trebui făcută o paralelă cu cazul de la Mihăilești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel