EXATLON România, 19 februarie. Surpriză pentru concurenți. Nimeni nu se aștepta! - live

Exatlon România
Exatlon România

EXATLON ROMÂNIA, 19 FEBRUARIE 2019. Emisiunea „Exatlon” a continuat marți seară cu o surpriză de proporții.

Emisiunea de marți, 19 februarie, a fost prezentată pe DCNews.ro sub formă de update-uri:

Update 6: Faimoșii au primit câte o poză cu cei dragi și au izbucnit în plâns.

Update 5: Războinicii au pierdut meciul. Giani Kiriță este exasperat deoarece aceștia nu ascultă de indicațiile lui. Le-a spus Războinicilor că este lipsă de respect că nu îi ascultă indicațiile și că fiecare Războinici face fix „cum îl taie capul".

„Hai să va zic ceva! În primul rând, nu mă respectați pe mine. Nu-mi respectați munca. Din tot ce vă spun, nu faceți. Nu-mi respectați munca, jucați fără presiune, jucați fără nimic, cum vreți voi. Râdeți cum vreți. Faceți cum vreți. Am încercat timp de o lună să vă implementez mentalitatea mea de a învinge, de a merge peste ei tot timpul. De trei ori am făcut asta și i-ați bătut. Îmi dau sufletul pentru echipa asta și pentru fiecare în parte. Dar voi vă bateți joc de mine. Nu mă respectați! Facem antrenament! Vin din ziua mea liberă că vreau să ajungeți departe. Va dau motivația de care aveți nevoie și nu faceți nimic din ce vă spun! De ce? Ați venit să vă plimbați la Exatlon?

Dar pe mine așa n-o să mă mai vedeți. În momentul când o să văd că mă respectați și vreți într-adevăr să respectați ceea ce vă spun, sunt aproape de voi”, le-a spus Giani Kiriță Războinicilor.

Update 4: Faimoșii sunt aproape de o victorie! Scorul este 9-5 în favoarea lor.

Update 3: În acest moment, scorul e 5-3 pentru Faimoși.

Update 2: Un început foarte bun pentru Faimoși. Scorul este 2-0 în favoarea acestora.

Update 1: Cosmin Cernat a declarat: ”Prima surpriză, nu știu dacă e cea mai mare, pentru că suntem în săptămâna iubirii și a dragostei, nu există eliminare. Și săptămâna următoare o să am alte noutăți pentru voi. Mergem iar la un alt nivel aici la Exatlon România 2019. Iată, așadar, pentru ce jucați astăzi. Cum va spuneam, o zi specială, un joc special, avem săptămâna dragostei în săptămâna iubirii, cu multe gânduri către casă. Așadar, echipa câștigătoare a jocului de astăzi va merge la cumpărături și va lua cadouri și suveniruri pentru cei dragi de acasă, pentru cei pe care îi iubim”.

EXATLON ROMÂNIA, 19 FEBRUARIE 2019. Marți seară, Războinicii și Faimoșii vor avea parte de mai multe surprize, una dintre ele fiind extrem de importantă, în contextul în care concurenții nu se așteptau.

EXATLON ROMÂNIA, 19 FEBRUARIE 2019. „Suntem într-o săptămână a iubirii, a dragostei. Am multe surprize pentru voi astăzi. Prima surpriză: NU există eliminare", va spune prezentatorul Cosmin Cernat.

EXATLON ROMÂNIA, 19 FEBRUARIE 2019. Rămâne de văzut care vor fi celelalte surprize. Rămâneți pe DCNews.ro pentru informații în timp real.

VEZI ȘI Exatlon România 17 februarie. Războinici vs. Faimoși, tensiune maximă în jocul pentru vilă! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel