EURO 2020. Suporterii au pus stăpânire pe Centrul Vechi al Capitalei. Autoritățile, în alertă

Captură Antena3
Captură Antena3

Centrul Vechi e plin de suporteri, înainte de cel de-al doilea meci din Campionatul de Fotbal EURO 2020.

UPDATE

Jandarmeria Română a transmis, în jurul orei 14:00, că 'Ne pregătim pentru cel de-al doilea meci din Campionatul de Fotbal #Euro2020, care se desfășoară în țara noastă. Jandarmii bucureșteni sunt în Centrul Vechi al Capitalei, alături de suporterii străini, oferindu-le sfaturi și recomandări pentru un meci în siguranță.Să fie #fotbal! Să fie #fairplay! Ne vedem peste două ore!'.

Știre inițială

În Centrul Vechi al Capitalei, joi după-amiază, sunt în jur de 2.000 de suporteri atât macedoneni, cât și ucraineni. 

Corespondentul Antena3, Cristi Popovici, a transmis că e o atmosferă de sărbătoare în centrul Capitalei, 'de parcă macedonenii au câștigat Campionatul European acum trei zile și încă se bucură.'

'Mare parte din suporteri sunt vaccinați și se pot bucura de ceea ce înseamnă spiritul Campionatului European.', a subliniat corespondentul Antena3, aflat lângă suporteri.

Dacă suporterii macedoneni se remarcă de departe, pare-se că cei ucraineni sunt mai liniștiți. Totuși, toți suporterii au cântat și au făcut poze împreună. 

Macedonia de Nord joacă cu Ucraina astăzi, 17 iunie, la ora 16:00, în grupa C de la EURO 2020, pe National Arena. 

VEZI ȘI: Marius Niculae, ironie la adresa FRF: Am primit şi eu invitaţie la EURO 2020, probabil în peluză

Ghidul suporterului pentru meciul Ucraina – Macedonia de Nord

Dacă ești vaccinat, trecut prin COVID-19 sau testat negativ cu 72 de ore înainte de meci, du-te la centrele medicale acreditate și ia-ți brățara de acces. Brațara s-a putut obține începând de miercuri, 16 iunie, ora 8:00, de la unul dintre centrele medicale indicate. Procedura de verificare te va costa 5 lei.

Dacă nu ai nicio dovadă de imunizare împotriva COVID-19, du-te să te testezi rapid la unul dintre centrele medicale acreditate. Te poți testa începând de miercuri, 16 iunie, de la ora 13:00. Ai în vedere, totuși, că trebuie să fii prezent la stadion cu ceva timp înaintea meciului – scrie pe bilet când. Procedura de testare te va costa 40 de lei. Dacă ești testat negativ, vei primi brățara de acces. Dacă vei fi testat pozitiv, nu mai poți merge la meci, nu primești brățara, dar poți transfera biletul prin aplicație către un prieten, care trebuie să obțină, la rândul lui/ei brățara, informează Federaţia Română de Fotbal.

Vino la stadion cu cele 3 elemente necesare: bilet, brățară și un act de identitate. Altfel, nu vei putea să intri.Respectă intervalul de timp de acces în stadion indicat pe bilet. Vei evita astfel aglomerările la intrare și pe mijloacele de transport.

Nu veni cu un bagaj mai mare de o coală A4. De asemenea, nu este permis accesul cu umbrele, mâncare sau băutură. Camerele video și camerele foto profesionale sunt interzise pe stadion.

De cum ai trecut de poarta stadionului, portul măștii este obligatoriu până când vei pleca după finalul meciului. Adu-ți măști de rezervă, în caz că prima se deteriorează. Sunt acceptate doar măști chirurgicale sau FFP, nu și cele fabricate din alte materiale textile.

În interiorul stadionului vei putea să îți cumperi apă, sucuri și sandwich-uri. Mâncarea se poate consuma doar în locurile amenajate lângă punctele de vânzare. În tribune vei putea intra doar cu băuturile. Momentele când mănânci sau bei sunt singurele când nu porți mască. În rest, masca este obligatorie și trebuie să acopere gura și nasul. Alcoolul nu e permis în stadion.

Dezinfectează-ți mâinile ori de câte ori ai ocazia. În stadion vei găsi dozatoare cu dezinfectant – folosește-le! O faci pentru protecția ta.

Păstrează-ți locul indicat pe bilet. Am proiectat un sistem de distribuire a biletelor cu asigurarea distanțării care să te protejeze de riscul îmbolnăvirii cu COVID-19. Nu compromite această măsură de siguranță, este pentru sănătatea ta.

La încheierea meciului, nu te înghesui. Sunt prevăzute fluxuri de ieșire suficiente astfel încât să nu se producă aglomerare. Voluntarii sunt acolo să te ghideze spre ieșire. Dacă ai respectat toate măsurile epidemiologice de când ai venit la stadion, nu le anula la sfârșit prin îmbulzirea la porți, subliniază FRF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel