Eugen Tomac: Mircea Diaconu, actor rătăcit. Vot risipit

Mircea Diaconu
Descriere foto: Mircea Diaconu

Emisiunea ”România 2019” a revenit la Realitatea Tv, în care fiecare susținător al candidaților pentru funcția de președinte al României a comentat șansele pe care le are fiecare în cursa pentru Cotroceni.

Eugen Tomac, liderul PMP,  nu crede că Mircea Diaconu este potrivit pentru a ocupa cea mai înaltă funcție în stat:

”România nu este Ucraina. Nu putem trimite la Palatul Cotroceni un actor ratăcit care joacă un rol prost, de data aceasta. Pentru că în războiul acesta între PSD și PSD au găsit un personaj pe care-l împing la înaintare, care din păcate nu a confirmat. A fost învestit cu încredere de români în urmă cu cinci ani, când a fost ales europarlamentar. A plecat la Bruxelles și a uitat de această țară. Nu a făcut nimic”, a spus europarlamentarul PMP, sâmbătă seara, la Realitatea Tv.

”Știți cum e? Când te bucuri de această încredere încerci să confirmi. Nu a confirmat. Nu văd de ce românii ar risipi voturile pe un candidat care ba e susținut, ba nu e susținut. Deci, e o candidatură neclară care nu merită multă atenție, pentru că orice vot pentru Diaconu este un vot irosit, din punctul meu de vedere”, a încheiat Eugen Tomac.

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25