Echpa feminină a clubului Corinthians a stabilit un nou record mondial

Echipa feminină a clubului brazilian Corinthians Sao Paulo a stabilit miercuri seara un nou record mondial în fotbal (masculin şi feminin), obţinând a 28-a victorie consecutivă în toate competiţiile, anunţă FIFA pe site-ul său oficial.

Jucătoarele de la Corinthians egalaseră duminică recordul de 27 victorii consecutive stabilit de formaţia The New Saints, în 2016, când galezii au doborât recordul vechi de 44 ani deţinut de olandezii de la Ajax Amsterdam, iar miercuri braziliencele au obţinut al 28-lea succes consecutiv, învingând cu 1-0 echipa Sao Jose, în manşa secundă a sferturilor de finală din campionatul naţional.

Începând din luna martie, când au fost învinse pe teren propriu de Santos (1-2), elevele antrenorului Arthur Elias au câştigat toate cele 28 de meciuri disputate în campionatul Paulista şi campionatul Braziliei, în cursul cărora au marcat în total 96 de goluri, încasând doar 8.

Graţie succesului de miercuri, echipa feminină a clubului Corinthians, reînfiinţată în 2015, s-a calificat în semifinalele campionatului naţional, pe care l-a câştigat în premieră anul trecut, după ce în 2017 reuşise să cucerească Copa Libertadores.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel