"Avea alte așteptări". Cosmin Cernat, mărturisiri despre relația cu Monica Iagăr: "Orice s-ar fi întâmplat, nu cred că mai rămâneam acolo"

Sursa foto: Facebook Cosmin Cernat
Sursa foto: Facebook Cosmin Cernat

Cosmin Cernat a vorbit despre relația pe care a avut-o cu fosta atletă Monica Iagăr.

"Cu siguranță am greșit în povestea aia, chiar și de când sunt cu Mădălina, de 15 ani. Nu știu dacă am fost un soț bun, habar n-am. Dacă o să o întrebi pe doamna Iagăr, o să spună că nu. Ea, probabil, avea alte așteptări, a fost nemulțumită de felul meu de a fi în anumite momente, poate pentru că eram și băiatul ăla de la tv.

Pe mine nu m-a interesat niciodată ce spun alții. Eu cu Monica nu am fost căsătoriți. Ea este mama celor două fetițe ale mele. În momentul în care doi oameni hotărăsc să meargă pe un drum, e decizia lor. În momentul în care ei se separă, poate să o facă numai unul. Adevărul e că eu nu am mai vrut. Orice s-ar fi întâmplat, nu cred că mai rămâneam acolo. Deși sunt copiii la mijloc, nu poți să stai într-o relație care nu e ok. A urmat o perioadă de procese în care nu am putut să îmi văd copiii, iar Mădălina, actuala mea soție, a fost lângă mine", a spus Cosmin Cernat, în emisiunea "În oglindă".

În 2009, Monica Iagăr și Cosmin Cernat au decis să meargă pe drumuri separate, după nouă ani de relație. La doi ani de la despărție, prezentatorul tv s-a căsătorit cu Mădălina Moroşanu, care era acuzată că ar fi fost principalul motiv al rupturii. Fosta atletă și-a refăcut viața alături de sportivul Cristi Neacșu, la 10 ani de la despărțire ajungând în fața altarului alături de acesta.

Cine este Cosmin Cernat

Cosmin Cernat este prezentator TV. În urmă cu 30 de ani, intra în domeniul mass-media, după ce a lucrat în cadrul departamentului de sport al ziarului "Dimineaţa", timp de doi ani, Cosmin Cernat - ajungea la Televiziunea Română, unde a fost reporter, redactor, editor al ştirilor sportive, comentator sportiv şi prezentator al unor emisiuni de succes precum "Ploaia de stele" sau "Stele de 5 Stele", potrivit Agerpres.

Cosmin Cernat fost comentatorul a zece editii ale Jocurilor Olimpice, printre care Nagano 1998, Sydney 2000 şi Salt Lake City 2002. A comentat, de asemenea, Jocurile Olimpice de vară Tokyo 2020 şi Jocurile Olimpice de Iarna de la Beijing 2002, ambele pentru Eurosport.

În 2007 intra în echipa Kanal D, imediat după lansarea acestui post TV, ca Redactor Sef al Stirilor sportive, si prezentator al emisiunilor "Fluier final" şi "Fluier de start". În 2009, Cosmin Cernat a prezentat, tot la Kanal D, emisiunea "Spune-mi preţul".

La Kanal D, Cosmin Cernat a fost prezentatorul "Exatlon", un format care a revoluţionat piaţa media din România încă de la lansarea sa, în ianuarie 2018.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel