Dusan Uhrin în fața unui examen greu pentru Dinamo. Ce pregătește cu Hermannstadt

Dusan Uhrin Jr, antrenorul celor de la Dinamo, a susținut, duminică, o nouă conferinţă de presă în care a vorbit de problemele echipei, dar și despre confruntarea pe care o va avea cu Hermannstadt.

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Dusan Uhrin Jr, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa trebuie să lupte în partida cu FC Hermannstadt, programată, luni, în etapa 7-a a Ligii I, pentru că are mare nevoie de cele trei puncte puse în joc.

"Ne aşteptăm la un meci dificil pentru că nu am mai câştigat de mult timp. În ultima partidă am jucat mai bine în repriza secundă, asta înseamnă că putem să marcăm goluri. FC Hermannstadt este o echipă cu jucători cu multă experienţă. Pe doi dintre ei, Ousmane Viera şi Srdjan Luchin, chiar i-am antrenat. De aceea consider că trebuie să luptăm, trebuie să luptăm încă de la începutul partidei pentru că avem mare nevoie de cele trei puncte din acest meci", a afirmat tehnicianul ceh.

Întrebat dacă mijlocaşul Dan Nistor poate juca 90 de minute în partida cu FC Hermannstadt, antrenorul a răspuns: "Nu ştiu. Sper că da. El se antrenează doar de o săptămână şi vom vedea dacă va putea juca 90 de minute".

În ceea ce priveşte transferul croatului Ante Puljic, Uhrin Jr a afirmat că nu ştie cum decurg negocierile, dar îl doreşte în lot. "Îl ştiu pe Puljic, dar nu depinde totul numai de noi. Despre situaţia lui cred că mai bine întrebaţi conducerea. Ştiu ceva, dar nu cu exactitate. Cert este că îl dorim la Dinamo", a precizat antrenorul.

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, luni, de la ora 21:00, pe teren propriu, formaţia FC Hermannstadt, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a a Ligii I.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel