Drapelul Rusiei, imprimat invers de Adidas pe tricourile echipei naţionale a Rusiei

Federaţia rusă de fotbal (RFS) a decis ca echipa naţională să dispute ultimele meciuri din campania de calificare la EURO 2020 cu fostele tricouri, după ce Adidas a imprimat invers drapelul naţional pe noul tricou al reprezentativei, informează AFP.

"Echipa va juca la următoarele meciuri cu tricoul cu care a început preliminariile", a declarat serviciul de presă al Federaţiei ruse de fotbal (RFS), confirmând o informaţie apărută în presa rusă.

La originea acestei decizii, conform media ruse, se află benzile de culoare de pe mânecile tricoului, care sunt cele ale drapelului rus, dar în sens invers, roşu-albastru-alb în loc de alb-albastru-roşu.

Reprezentanţii Federaţiei au precizat că se vor întâlni în curând cu reprezentanţii Adidas pentru a discuta problema, după ce noul tricou a fost deja pus în vânzare în Rusia.

Selecţionata Rusiei, aflată pe locul al doilea în Grupa I şi deja calificată la EURO 2020, va întâlni sâmbătă Belgia la Sankt Petersburg şi pe 19 noiembrie va juca în deplasare cu San Marino.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel