Dramă în familia lui Mihai Cosmin Popescu, de la Radio România

Ani Mari si Smaranda Popescu
Ani Mari si Smaranda Popescu
Mihai Cosmin Popescu ar putea lipsi vineri de la întâlnirea sa săptămânală cu fanii genului folk, de la Radio România Actualități. Realizatorul emisiunilor ”Omul cu chitara” și ”Colecția ta de muzică” trece printr-o teribilă tragedie personală.
[caption id="attachment_293566" align="alignleft" width="276"] Ani Mari si Smaranda Popescu[/caption]
Ani Mari Popescu, soția popularului om de radio, s-a stins din viață, după o suferință necruțătoare. Ani Mari Popescu a fost șefa serviciului juridic al SRR, într-o perioadă când radioul public era în topul audienței și prosperității. La această situație a contribuit și profesionalismul cu care serviciul condus de Ani Mari Popescu a rezolvat toate diferendele care ar fi putut afecta buna funcționare a unei instituții de prim plan în domeniul presei și al culturii naționale. Regretată de toți cei care au cunoscut-o, a plecat mult prea devreme dintre noi. Miercuri, a fost condusă de colegi și de prieteni pe ultimul drum.
Impresionantă a fost prezența tuturor copiilor din clasa în care învață fata sa de 14 ani, Smaranda. Au fost alături de familia îndurerată artiștii Ducu Bertzi și Vasile Șeicaru, realizatorul Titus Andrei și compozitorul George Balint.  Dumnezeu să o odihnească în pace!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel