Dorian Popa, pe masa de operație timp de șapte ore

Dorian Popa, jurat la ''Next Star'', și-a făcut implant de 4000 de fire de păr, atât la nivelul feței cât și al scalpului. Intervenția a durat șapte ore.

Dorian Popa a intrat în operație la ora 9 și a ieșit șapte ore mai târziu. Din câte se pare, artistul și-a tratat un complex mai vechi lăsându-se supus unui implant de 4.000 de fire de păr recoltate de pe ceafă și repoziționate pe față – deasupra tâmplelor, în zona mustății și, cele mai multe, în zona bărbii. Acesta le-ar fi mărturisit celor din echipa medicală faptul că de mic s-a simțit frustrat că nu are barbă consistentă și că ani de zile s-a ras în răspăr rugându-se să se îndesească. Un motiv suficient de bun ca să apeleze la medicul estetician pentru tratarea complexului, scrie Libertatea.

”Intervenția a durat 7 ore, i-au fost implantate 4.000 de fire de păr cu ustensile extrem de mici, care nu au lăsat urme vizibile și nu a fost ras pe cap pentru intervenție. A plecat imediat după, exact așa cum a venit, pe picioarele lui, la volanul mașinii lui”, a povestit medicul Felix Popescu, pentru Antena 1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel