Doi angajaţi al CCTV au pledat vinovat pentru fotografii făcute corpului lui Emiliano Sala

Doi angajaţi ai firmei britanice CCTV au pledat vinovat, vineri, la acuzaţiile de accesare a înregistrării video a autopsiei efectuate fotbalistului argentinian Emiliano Sala, decedat în ianuarie într-un accident de avion, transmite Reuters.

Sala, 28 de ani, zbura de la Nantes în Ţara Galilor, după ce semnase pentru echipa Cardiff City, când aparatul de zbor Piper Malibu a dispărut deasupra Canalului Mânecii.

Epava avionului a fost localizată în urma unor căutări finanţate din fonduri private, corpul fotbalistului fiind recuperat la trei zile după accident. Poliţia a demarat o anchetă în februarie după ce ofiţerii au depistat imagini post-mortem cu Sala au apărut în social media. În urma percheziţiei la firma TV cu circuit închis care deţinea contractul înregistrării autopsiei s-a descoperit că directoarea Sherry Bray şi un alt membru al staff-ului, Christopher Ashford, au accesat ilegal înregistrarea.

Bray a făcut fotografii cu mobilul său şi le-a trimis altei persoane pe Facebook Messenger, a precizat poliţia, care a indicat faptul cp Bray a făcut poze şi altui corp aflat la morgă.

Acţiunile lui Bray şi Ashford au provocat mai multă suferinţă şi amărăciune, a subliniat detectivul inspector Gemma Vinton.

Bray, 48 de ani, a pledat vinovată la tribunalul din Swindon, în trei capete de acuzare, iar Ashford, 62 ani, şi-a recunoscut şi el vinovăţia în trei capete de acuzare privind utilizarea neadecvată a computerului. Sentinţa în cazul lor va fi pronunţată pe 20 septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel