Dinamo-FCSB. Vasile Miriuță, ironie pentru Nicolae Dică

Vasile Miriuță i-a dat imediat replica lui Nicolae Dică, după ce antrenorul de la FCSB a declarat că echipa sa a dominat partida și că ar fi putut chiar câștiga, după ce a revenit de la 2-0 pentru „câini".

Războiul dintre Dinamo și FCSB nu e doar pe teren și în tribune. După ce Meme Stoica a răspuns acid înjurăturilor galeriei dinamoviste printr-un mesaj pe Facebook, a venit rândul lui Miriuță să răspundă FCSBiștilor.

Dinamo București a fost foarte aproape să obțină o victorie aseară, pe Arena Națională, împotriva FCSB-ului, după ce au condus cu 2-0. Echipa lui Nicolae Dică a egalat pe finalul partidei, iar acesta declarat că FCSB ar fi putut reuși chiar victoria, asta dacă ar mai fi avut câteva minute la dispoziție.

Dică explicat reușitele dinamoviștilor prin greșelile individuale ale celor de la FCSB, subliniind astfel superioritatea echipei sale în derby.

Miriuță: „Cred că Dică a văzut alt meci"

Vasile Miriuță i-a răspuns ironic lui Dică, la finalul derby-ului de pe Arena Naționaă.

„Cred că Dică a văzut alt meci, să vină să-i dau eu ochelarii mei să vadă mai bine. Asta e, au egalat, ne pare rău, dar de luni vom strânge din nou rândurile. Sunt supărat un pic, dar trebuie să rămân pozitiv. Vom fi în play-off. Nu avem voie să ne gândim la altceva", a fost mesajul lui Vasile Miriuță.

 Declarația lui Dică, imediat de după meci:

„Am avut momente bune și am avut multe ocazii, dar la un moment dat am crezut că este una dintre zilele acelea în care mingea nu vrea să intre în poartă. Am greşit la ambele goluri ale echipei Dinamo, dar am reuşit să revenim şi ne-am creat multe ocazii. Cred că, dacă mai erau 7 sau 8 minute, reuşeam să câştigăm", a declarat Dică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel