Dezbaterea pe legea sănătăţii a fost amânată

irimie
irimie

Cristian Irimie, Secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a declarat că termenul de dezbatere a proiectului de lege a sănătăţii a fost prelungit cu cel puţin încă 30 de zile. Această decizie a fost luată după întâlnirile cu reprezentanţii Camerei de Comerţ Româno - Americane (AmCham) şi a Federaţiei Solidaritatea Sanitară.

"Noi dorim ca legea să fie funcţională în principal pentru pacienţi. S-a discutat cu reprezentanţii Camerei de Comerţ Româno -Americane în principal pe asigurările private. A fost prezentat şi punctul de vedere legat de legislaţia medicamentului, pentru că au fost reprezentanţi şi din această zonă, de participarea medicamentului în asigurările de stat a populaţiei", a spus secretarul de stat.

Acesta a accentuat că în principal s-a discutat despre participarea asiguratorilor privaţi, partea americană propunând amendamente. "Neclarităţile vizează felul cum se va aplica legea, cum vor participa asiguratorii pentru că nu toată lumea a înţeles principiile legii", a explicat secretarul de stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel