Designeri români de succes la Hollywood

RTEmagicC_ingridvlasov.gaga.int_01.jpg
RTEmagicC_ingridvlasov.gaga.int_01.jpg

Ținutele designerilor români își fac încet-încet apariția pe piața internațională a modei. Maria Lucia Hohan a reușit să creeze pentru nume ca Stacy Kiebler, Katherine Heigl, Selena Gomez, Jennifer Hudson sau Mena Suvari.

Vedetele au purtat cu mândrie rochiile vaporoase create de românca noastră. Multe dintre revistele din America o prezintă deja drept una dintre favoritele vedetelor.

Ingrid Vlasov este cea de-a doua româncă ce îmbracă unul dintre cele mai controversate personaje din lumea modei- Lady Gaga. Aceasta a făcut-o cunoscută pe plan local și european, dar și grație prezentărilor din ultimii ani de la Paris Fashion Week. La fel i s-a întâmplat și lui Dinu Bodiciu, un tânăr designer român care a creat pentru excentrica Lady Gaga.

Cea care deține Eva Culture, Aura Cercel, cu o afacere estimată la 1,3 milioane de dolari a reușit să atragă vedete precum Eva Longoria, Amber Heard, Halle Berry, Rihanna, Jessica Biel, Jessica Simpson, Mischa Barton, Anna O'Reilley, Hilary Duff și Miley Cyrus.

Aceștia sunt unii dintre cei patru români cu succes la Hollywood, dar nume care încă nu sunt cunoscute pregătesc deja creații pentru vedetele cele mai în vogă, nume despre care vom auzi cu siguranță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel