Desert de SENZAȚIE! Rețetă de papanași DELICIOȘI cu sos de căpșuni. Te lingi pe degete!

Rețetă de papanași delicioși cu sos de căpșuni.

Mod de preparare

Puneți într-un bol brânză, ouă și zahăr. Mixați-le ușor după care adăugați gris, coaja rasă de lămâie și praful de copt. Din acest moment, puneți făină treptat până când compoziția devine ca o plastilină nelipicioasă. Se lasă 15 minute să se amestece ingredientele.

Într-o tigaie adăugați o cantitate mai însemnată de ulei la încins după care rupeți bucățele de aluat, formați bile și le faceți sub forma unor inele. Ulterior, acestea vor fi prăjite în uleiul încins pe ambele părți, iar din aluatul din gaură formăm biluțe pe care, de asemenea, le prăjim. Apoi scoateți papanașii și îi așezați pe o farfurie în care puneți șervețele de bucătărie. Îi introducem în cuptorul încins și îi lăsăm până se rumenesc frumos deasupra.

Spălați căpșunile și le zdrobiți cu mixerul vertical. Compoziția se toarnă într-o cratiță. Adăugați 1-2 linguri zahăr. Lăsați să fiarbă la foc mic aproximativ 5 minute.

După ce se răcesc un pic, așezăm  papanașii pe farfurii, presărăm zahăr pudră (după preferință). Pe deasupra se pune compoziția delicioasă de căpșuni. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel