Descoperire oribilă: Rămășițele a doi copii, găsite în valize cumpărate la licitație

Fotografie de la Leticia Ribeiro, Pexels
Fotografie de la Leticia Ribeiro, Pexels

O familie care a cumpărat mai multe valize la o licitaţie a avut parte de şocul vieţii. În valize erau rămăşiţele a doi copii.

Rămăşiţele a doi copii, cu vârste de şcoală primară, au fost descoperite în valize cumpărate la licitaţie într-un depozit din Auckland, a confirmat joi poliţia neozeelandeză, informează AFP.

Potrivit inspectorului Tofilau Faamanuia Vaaelua, trupurile erau probabil conservate de mai mulţi ani şi victimele ar fi avut între cinci şi zece ani. Cele două trupuri se aflau în două valize de mărime identică, a precizat el.

"Natura descoperirii face ca ancheta să fie una complexă, inclusiv din cauza timpul scurs între deces şi descoperire", a adăugat Vaaelua.

Această macabră descoperire a fost făcută după ce o familie a cumpărat o remorcă încărcată cu obiecte vândute în vrac la un depozit. Familia respectivă nu are nicio legătură cu aceste morţi, însă "în mod firesc este bulversată de descoperire" şi a cerut să-i fie respectată viaţa privată, a insistat Vaaelua.

Poliţia, care a făcut de asemenea apel la Interpol, analizează şi alte obiecte - de menaj sau personale - aflate în remorcă, pentru a identifica victimele.

Depozitul şi proprietatea unde au fost duse valizele au fost minuţios examinate de poliţia pentru investigaţii criminale.

Copiii nu au fost deocamdată identificaţi, însă Vaaelua şi-a exprimat compasiunea faţă de familie, care s-ar afla în Noua Zeelandă şi care poate nu ştie că ei sunt morţi. "Mulţi dintre noi (cei din poliţie) suntem părinţi. (...) Vom face tot ce ne stă în putere pentru a identifica victimele", a declarat el. "Ce pot spune este că facem mari progrese în ancheta ADN", a adăugat inspectorul, scrie Agerpres.

Din ce în ce mai multe trupuri umane ies la suprafață în lacul Mead, secat de căldura infernală din Las Vegas

Lacul Mead începe să scoată la suprafață din ce în ce mai multe trupuri umane, multe dintre ele victime ale unor crime. 

Mai multe rămășițe de schelete umane au fost descoperite în zona Swim Beach din Lake Mead luni seară, au spus oficialii, marcând pentru a treia oară când autoritățile raportează că au găsit rămășițe pe plajă, pe țărmul retragere rapidă a lacului. Până în acest an, autoritățile au recuperat de cinci ori rămășițe umane la lac, dintre care trei au fost la Swim Beach. Nu este clar dacă cele trei descoperiri de la Swim Beach sunt toate de la o singură persoană sau indivizi separați. Legistul din comitatul Clark a lucrat pentru a determina dacă primele două descoperiri din Swim Beach, care erau ambele rămășițe parțiale, sunt de la aceeași persoană, a declarat un purtător de cuvânt al regiunii pentru CNN.

Rangerii National Park Service au răspuns apelului de la Swim Beach în jurul orei 20.00. La fața locului a lucrat cu echipa de scufundări a Departamentului Metropolitan de Poliție din Las Vegas pentru a stabili un perimetru pentru recuperarea rămășițelor, a spus serviciul parcului într-un comunicat de presă. 

Pe lângă rămășițele găsite la Swim Beach, alte două seturi de rămășițe au fost descoperite în lac în luna mai, inclusiv un cadavru care este investigat ca caz de omucidere, după ce a fost găsit într-un butoi corodat cu o rană de armă, au spus oficialii.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel