Din ce în ce mai multe trupuri umane ies la suprafață în lacul Mead, secat de căldura infernală din Las Vegas

Lacul Mead începe să scoată la suprafață din ce în ce mai multe trupuri umane, multe dintre ele victime ale unor crime. 

Mai multe rămășițe de schelete umane au fost descoperite în zona Swim Beach din Lake Mead luni seară, au spus oficialii, marcând pentru a treia oară când autoritățile raportează că au găsit rămășițe pe plajă, pe țărmul retragere rapidă a lacului. Până în acest an, autoritățile au recuperat de cinci ori rămășițe umane la lac, dintre care trei au fost la Swim Beach. Nu este clar dacă cele trei descoperiri de la Swim Beach sunt toate de la o singură persoană sau indivizi separați. Legistul din comitatul Clark a lucrat pentru a determina dacă primele două descoperiri din Swim Beach, care erau ambele rămășițe parțiale, sunt de la aceeași persoană, a declarat un purtător de cuvânt al regiunii pentru CNN.

Rangerii National Park Service au răspuns apelului de la Swim Beach în jurul orei 20.00. La fața locului a lucrat cu echipa de scufundări a Departamentului Metropolitan de Poliție din Las Vegas pentru a stabili un perimetru pentru recuperarea rămășițelor, a spus serviciul parcului într-un comunicat de presă. 

Pe lângă rămășițele găsite la Swim Beach, alte două seturi de rămășițe au fost descoperite în lac în luna mai, inclusiv un cadavru care este investigat ca caz de omucidere, după ce a fost găsit într-un butoi corodat cu o rană de armă, au spus oficialii.

Cadavrele au început să iasă la suprafață

Pe 1 mai, un cadavru a fost găsit într-un butoi blocat în noroiul de pe malul în retragere al lacului. Cel mai mare rezervor din SUA, Lake Mead furnizează apă potabilă pentru 20 de milioane de oameni din Las Vegas până în Los Angeles. Poliția avertizează că probabil vor fi găsite mai multe cadavre pe măsură ce lacul se retrage, transmite BBC. 

Nivelurile lacului Mead au scăzut începând din 2000, după ce secetele s-au agravat în ultimii ani, oamenii de știință spunând că schimbările climatice exacerbează situația. Anchetatorii spun că trupul găsit săptămâna trecută de navigatori aparținea unei persoane care a fost împușcată mortal în anii 1970 sau 1980.

Detectivul specializat pe omucideri, din Las Vegas, lt. Ray Spencer a declarat presei locale că momentul a fost stabilit datorită hainelor și pantofilor victimei, care erau vândute în magazinele Kmart la acea vreme. Se efectuează cercetări suplimentare pentru a studia metalul corodat al butoiului pentru mai multe dovezi.

”Aș spune că există o șansă foarte bună, pe măsură ce nivelul apei scade, să mai găsim rămășițe umane”, spunea Spencer în urmă cu o săptămână. 

Și în acest weekend, acea predicție s-a dovedit exactă. Serviciul Parcurilor Naționale, care patrulează lacul Mead, a declarat că cea mai recentă descoperire de „rămășițe de schelete umane” a fost raportată de martori sâmbătă după-amiază. Citește mai multe AICI

Schelet uman, găsit într-un butoi metalic după secarea unui lac

Scheletul a fost descoperit duminică de navigatori în lacul Mead, cel mai mare rezervor de apă din Statele Unite, al cărui nivel a scăzut considerabil sub efectul unei secete cronice.

Pe baza efectelor personale găsite în butoiul ruginit în care au fost descoperite rămăşiţele umane, poliţia din Las Vegas a declarat că persoana ar fi fost ucisă în anii 1980. Nici cauzele morţii, nici detalii despre obiectele găsite nu au fost dezvăluite de anchetatori, care nu au identificat încă victima.

"Pare un caz foarte dificil", a declarat locotenentul Ray Spencer de la poliţia din Las Vegas pentru site-ul de ştiri 8newsnow.com, conform Agerpres.

"Aş spune că există şanse foarte mari să descoperim noi rămăşiţe umane pe măsură ce nivelul apei scade", a spus el. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel