Decizie bombă a unui lider PSD: Nu mai candidez la locale. Tinerii să ne arate ce pot până în toamnă!

Conducerea PSD se reunește, în această săptămână, la Sinaia, miza partidului fiind stabilirea strategiei și mai ales a candidaturilor pentru locale. Unul dintre liderii de organizații județene, deputatul Ion Mocioalcă, șeful organizației Caraș-Severin, a confirmat pentru DCNews că partidul va respecta principiile de integritate adoptate la Congres.

"De asemenea, se fac sondaje care vor preciza ce candidați ar avea cele mai mari șanse, acolo unde aleșii locali în funcție nu vor candida, a mai spus deputatul Mocioalcă. Întrebat dacă vor exista candidaturi în tandem, în care primarul celui mai important municipiu să facă echipă cu candidatul la președinția Consiliului Județean, Ion Mocioalcă a precizat că PSD stabileşte candidaţii pentru consiliile judeţene în cadrul Comitetului Executiv Naţional.

"La sfârşitul lunii februarie, când vom avea lista finală cu toţi candidaţii, organizațiile vor putea să-și stabilească strategia, în funcție de situația specifică din fiecare județ. Obiectivul este să câștigăm alegerile locale, pentru a pregăti apoi câștigarea celor parlamentare, a spus Mocioalcă.

Pariu cu ”frumoșii tineri” pe rămânerea în politică

Întrebat dacă va candida la Consiliul Judeţean, liderul PSD a dat un răspuns tranșant.

”Colegii de partid mi-au cerut acest lucru, dar am refuzat. Dacă societatea românească a cerut, în stradă, o altfel de politică și a primit-o, dacă țara vrea oameni tineri, tehnocrați și frumoși, atunci să respectăm decizia oamenilor. Haideți să vedem ce vor face noile figuri în administrația publică, să îi lăsăm să arate ce pot, astfel încât, până la alegerile generale să ne putem face o idee. În concluzie, vă spun clar și răspicat: nu voi candida la locale! Vom vedea, până la parlamentare, dacă partidul și electoratul mai au nevoie de noi, cei din vechea clasă politică. Dacă tinerii vor confirma, sunt gata să mă retrag din politică, să le fac lor mai mult loc", a declarat preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel