Deac, două penaltyuri decisive ratate. Dan Petrescu anunță: Dacă o să vrea asta...

Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

Ciprian Deac a ratat două lovituri decisive de la 11 metri, în partida de ieri (0-0) cu Sepsi și în partida din preliminariile Ligii Campionilor cu Dinamo Zagreb, pierdută de clujeni la penaltyuri.

Antrenorul Dan Petrescu a anunțat că îl susține pe căpitanul CFR-ului, deși a precizat că e de părere că ar fi trebuit să lase pe altcineva să execute lovitura de departajare. Totuși, Dan Petrescu a precizat că dacă o să vrea asta, pe viitor, tot Deac va executa loviturile de la 11 metri.

„Este al doilea meci la rând în care avem penalty și nu marcăm. E clar că e o perioadă nefastă, n-am intrat bine în meci, dar n-am ce să le reproșez băieților. Într-un fel e bine că vine pauza, putem să lucrăm fizic. Asta era forța noastră, am făcut doar cinci zile de pregătire. Dacă n-ai o bază, pe parcurs te rupi. Am jucat cu o echipă foarte bună, care trebuia să bată Craiova cu 3, 4-0. Am avut 5 ocazii clare, plus penalty. Când e 0-0, eu nu sunt supărat, merg pe drumul meu. Am ratat și eu din doi metri. S-a întâmplat să nu intre mingea în poartă. Cred că e bine dacă Deac ar fi lăsat pe altcineva. Să stea cu capul sus, să meargă la națională. Tot Deac va bate, dacă o să vrea asta”, a spus Dan Petrescu, potrivit Prosport, după partida încheiată 0-0 cu Sepsi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel