De ce este bine să purtăm bijuterii din argint. Efecte nebănuite

Ca metal, argintul are beneficii semnificative asupra sănătăţii. Acest metal s-a dovedit a fi un puternic agent antimicrobian care combate infecțiile și ajută la prevenirea răcelii și a gripei, vindecarea rănilor și multe altele.

Iată câteva dintre beneficiile argintului:

Argintul ajută și la reglarea circulaţiei. Mulți au raportat îmbunătățiri ale nivelului de energie și echilibru în starea de spirit după purtarea bijuteriilor din argint, deoarece proprietățile sale naturale pot compensa perturbațiile electrice externe, pot îmbunătăți circulația și echilibrul general al temperaturii corporale și pot ajuta la imunitate.

Argintul are o istorie lungă în ceea ce privește antibioticele și sterilizarea. Mulți producători aleg să facă diferite dispozitive și unelte medicale din argint.

De asemenea, argintul păstrează elasticitatea vaselor de sânge, ceea ce îi permite să joace un rol important în formarea și vindecarea osoasă, precum și întreținerea și repararea pielii.

Argintul reacționează și transformă culoarea atunci când întâlnește multe alte substanțe chimice care sunt toxine cunoscute

De exemplu, dacă bijuteriile de argint devin albastre atunci când le purtați prea mult timp, acest lucru ar putea indica un nivel ridicat de sodiu în corpul dumneavoastră. Văzând o piesă albastră de bijuterii de argint ar putea servi ca un memento pentru a reduce din gustări sărate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel