De ce a murit Matthew Perry. S-a aflat cauza decesului 

Ultimul mesaj postat de Matthew Perry. Ce a făcut înainte de a fi găsit mort / Foto: Captură video Youtube
Ultimul mesaj postat de Matthew Perry. Ce a făcut înainte de a fi găsit mort / Foto: Captură video Youtube

S-a aflat motivul morții actorului Matthew Perry, cel care l-a interpretat pe Chandler în celebrul serial de televiziune "Friends". 

Starul din „Friends” Matthew Perry a murit din cauza „efectelor acute” ale ketaminei care, combinată cu alți factori, l-a făcut pe actor să-și piardă cunoștința și să se înece în cada cu hidromasaj, potrivit unei autopsii publicate vineri și citată de Reuters. 

Raportul examinatorului medical din Los Angeles a fost făcut public la aproape șapte săptămâni după ce Perry, în vârstă de 54 de ani, care a recunoscut zeci de ani de abuz de droguri și alcool, a fost găsit plutind cu fața în jos, fără viață, în jacuzzi-ul casei sale din Los Angeles.

Testele toxicologice au descoperit că Perry consumase ketamină, un anestezic cu acțiune scurtă, cu proprietăți halucinogene. Nivelurile era foarte ridicate, în limitele asociate de obicei cu anestezia generală utilizată în îngrijirea chirurgicală monitorizată, se arată în raport.

„Decesul Matthew Perry a fost cauzat de efectele acute ale ketaminei”, a concluzionat autopsia.

Concentrația ridicată de ketamină din corpul lui Perry i-ar fi suprastimulat ritmul cardiac în timp ce-i suprima respirația, ceea ce l-a adus probabil în stare de inconștiență, se arată în raport.

2. -imagine fara descriere- (perry_34255000.jpg)

„Metoda exactă de administrare a ketaminei în cazul domnului Perry este necunoscută”, se spune în raport, adăugând că urme de medicament au fost detectate în stomacul lui. Nu au fost găsite urme recente de ace pe corpul lui, se spune.

Denumită „halucinogen anestezic disociativ” deoarece produce o senzație de detașare de durere, anxietate și mediu, ketamina poate fi injectată, amestecată cu lichide sau inhalată sub formă de pulbere potrivit Administrației pentru Controlul Drogurilor din SUA.

Matthew Perry a murit după ce și-a administrat singur ketamină

Autopsia a sugerat că Perry ar fi luat singur ketamină, după ce medicul îi administrase deja același medicament. 

Conform audierilor martorilor, Perry a fost supus unei terapii cu ketamină pentru a trata depresia și anxietatea. Dar ultimul tratament cunoscut la care a fost supus a avut loc cu o săptămână și jumătate înainte de moartea sa, așa că substanța găsită în organismul său de către medicii legiști ar fi fost introdusă mult mai aproape de deces, se arată în raport.

Perry a murit pe 28 octombrie, la un an după publicarea memoriului său, "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing," în care relata decenii de dependență de analgezice și alcool, o luptă despre care spunea că a fost aproape să o încheie punându-și capăt zilelor. Acesta ar fi încercat să se sinucidă de mai multe ori. 

Perry, cel mai bine cunoscut pentru interpretarea personajului "Chandler Bing" în sitcomul de televiziune de succes din anii 1990 „Friends”, nu a avut recidive cunoscute de abuz de substanțe timp de 19 luni înainte de moartea sa, potrivit audierilor citate în autopsie.

Anchetatorii nu au găsit alcool, droguri sau accesorii pentru prepararea ori ingerarea drogurilor la locul morții sale. În camera de zi a casei lui Perry au fost găsite mai multe produse de vaping cu nicotină și un inhalator. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel