Daniel Zamfir, atac la Violeta Alexandru: Simţul ridicolului poate fi nelimitat

Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES

Senatorul Daniel Zamfir o critică pe Violeta Alexandru, după ce aceasta a postat pe o reţea de socializare mai multe fotografii cu starea ţevilor de la ELCEN şi a menţionat ce ar trebui făcut pentru reabilitarea sistemului de termoficare. 

"DIN CICLUL: CÂT POT FI DE PENIBILĂ.

Violeta Alexandru, ministrul demis al muncii, după ce ne-a lămurit pe toţi că nu înţelege nimic din ce are de făcut pe acolo - ba pardon, a dat afară liftiera - acum vrea să fie primar general. Ca să convingă lumea ce implicată e ea în viaţa cetăţii cică s-a dus să vadă cum e cu conductele de la Elcen şi cu temperaturile????

Citind postarea de pe facebook, zici că şi-a dat doctoratul în termoficare, ea neînţelegând, în realitate, o iotă din ce a scris acolo. După ce a încercat şi ministrul Economiei să dea vina pe Firea pentru avaria de săptămâna trecută şi a plecat cu coada între picioare, #duamnaveo ne arată tuturor că simţul ridicolului poate fi nelimitat. Rând pe rând ăştia îşi rup dinţii în gâtul lui Firea şi nu se opresc. A mai rămas unul. Hai, Ludovice, curaj!", a scris Daniel Zamfir pe pagina sa de Facebook. 

Ce a scris Violeta Alexandru

"O bună parte din timp mi-o petrec în teren, acolo unde sunt problemele. Când spun un lucru, îl spun pentru că știu realitatea lucrurilor.

Așa arată țevile prin care trece apa caldă pentru bucureșteni. Țevi de 1 metru, colmatate de reziduurile depuse de pierderile companiei lui Firea/PSD. Am avut în această seară, în București, într-o CET, una dintre discuțiile mele obișnuite cu oameni care cunosc sistemul de încălzire din București.

Țevile sunt distruse. Bucureștiul nu este administrat. Totul stă să crape. Și Gabriela Firea/PSD cheltuie banii pe festivaluri.", a menţionat Violeta Alexandru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel