Tudorache, despre venirea lui Lucescu la Rapid: „O să spună mâine exact care e stadiul discuțiilor. Sunt bucuros și mulțumit de ele”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Primarul a vorbit despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid, sub formă de antrenor.

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a declarat că Mircea Lucescu va anunța de unul singur când va veni la formația giuleșteană, ori în ce postură, conform Agerpres.

„Cine nu îl dorește pe Mircea Lucescu la Rapid? Eu voi veni mâine la Chiajna la meci cu dânsul. Mircea Lucescu o să spună mâine exact care e stadiul discuțiilor. Eu știu discuțiile, sunt bucuros şi mulțumit de ele. Dar îl las pe Mircea Lucescu să anunțe, pentru că aşa e corect. El va spune când va veni la Rapid", a spus Tudorache, prezent la un eveniment în cadrul căruia rapidiștii au împărțit cadouri la Casa de Copii Sf. Ștefan, din Sectorul 1.

Arcul de Triumf, noua bază de antrenamente a Rapidului

„Noi avem un precontract pentru baza sportivă de la Arcul de Triumf. Inițial FC Rapid va folosi baza de la Arcul de Triumf pentru antrenamente, iar apoi va intra la Pro Rapid. În ceea ce priveşte baza Pro Rapid așteptăm să se modifice o lege în Parlament, după care va fi nevoie de o Hotărâre de Guvern. Sper ca noul Guvern să ajute sportul românesc. Pentru că baza Pro Rapid va veni la Primăria Capitalei, iar Primăria Capitalei o va trece în administrarea Primăriei Sectorului 1 pentru a investi în ea. Iar de baza Pro Rapid vor beneficia toți copiii din Sectorul 1 care vor să facă fotbal de performantă şi clubul Rapid. După ce se va modifica acea lege în Parlament voi merge la Ludovic Orban şi îi voi solicita să dea această bază Primăriei Capitalei, iar apoi către noi în administrare. Nu știu care sunt șansele, dar eu cred că sunt rapidiști şi la PNL", a explicat primarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel