Daniel Pancu - Eu, în locul lui Neagoe, aş fi renunţat din prima zi la Dinamo

Daniel Pancu este de părere că presiunea de la Dinamo nu este benefică fotbalului și că e greu să reziști și să faci performanță.

Daniel Pancu, antrenorul echipei de fotbal Rapid, a declarat, luni, la finalul partidei amicale cu Hapoel Haifa, scor 3-3, că în locul lui Eugen Neagoe, care a suferit un infarct în timpul meciului Dinamo - Universitatea Craiova, de duminică seara, ar fi renunţat din prima zi când a fost instalat la conducerea băncii tehnice dinamoviste.

"Eu nu mergeam niciodată în locul lui Neagoe într-un loc unde ai parte de atâta adversitate şi de ură. Pentru că nu e uşor. Mie mi se pare un tip introvertit, se exteriorizează foarte puţin. Să acumulezi atâta supărare, chiar şi dacă ai fi de fier, e greu să rezişti. Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat, dar am spus, eu dacă aş fi fost în locul lui, în prima zi când ar fi trebuit să fie prezentat, eu renunţam. Eu cred că şi dacă ai fi de fier nu ai putea rezista unei asemenea presiune. De antrenat probabil că va mai antrena. Medicina de astăzi ne repară mai uşor şi sunt convins că va reveni pe terenul de fotbal pentru că nu poate trăi fără el", a declarat Pancu.

Duminică seară, în minutul 25 al partidei cu Universitatea Craiova din cadrul etapei a doua a Ligii I, Eugen Neagoe a suferit o sincopă şi a fost nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţa aflată la Arena Naţională pentru a-i acorda primul ajutor. Tehnicianul a fost suit pe targă şi urcat în ambulanţă, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, medicii folosind şi un defibrilator.

După aproximativ 15 minute, antrenorul dinamovist a părăsit Arena Naţională în ambulanţa în care i s-a acordat primul ajutor.

Citește și:

Prunea n-a mai rezistat. Criză de nervi la adresa suporterilor dinamoviști: "Sunt animale! Nu au suflet"

Primele cuvinte ale lui Neagoe, după infarct. Sfatul lui Prunea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel