Daniel Pancu, antrenor Rapid - Turris e cel mai puternic adversar pe care îl întâlnim de la începerea campionatului

Daniel Pancu, antrenorul lui FC Rapid, a anunţat că adversara de marţi, Turris Turnu Măgurele, va fi cel mai puternic adversar al echipei sale de până acum în Liga a IIa. 

"Ne aşteaptă un meci complicat, un meci dificil, cu o echipă cu condiţii foarte bune şi cu jucători plătiţi foarte bine pentru nivelul ăsta. Noi venim după un joc aproape perfect cu Chiajna, când ne-am descătuşat după prima etapă care pentru noi a fost mai puţin reuşită. Lucrul cel mai greu de menţinut la o echipă tânără precum a noastră este constanţa în evoluţii. Aici avem o problemă, săptămâna asta a fost lungă, pentru că între meciul precedent şi cel care urmează sunt 10 zile. Avem şi ceva probleme, e prima oară de când sunt antrenor când cu 24 de ore înainte de joc nu ştiu echipa care va intra. Am 4-5 situaţii mai speciale. Turris e o echipă antrenată de un an şi ceva de Erik Lincar, e stabilitate. E o echipă disciplinată şi agresivă. Nu trebuie să uităm că nu au avut parte de adversarele noastre din primele două etape, dar ca şi continuitate şi joc cred că Turris este cel mai puternic adversar pentru noi de până acum", a spus Pancu.

Ultima partidă, victorie pentru Turris

"Nu ştiu dacă revanşă e cel mai potrivit cuvânt după înfrângerea de anul trecut din Cupa României (n.r. - 0-2 în 16-imile Cupei României) ... pentru că ei ne-au prins atunci într-o zi foarte proastă. A fost într-adevăr un meci ruşinos pentru noi, pentru că deşi am jucat acasă nu am avut nicio ocazie, doar una în prelungiri, pur întâmplătoare. Vor fi în teren destui jucători de-ai lor care au jucat atunci, dar nu mergem pe ideea revanşei. Noi vrem să ne menţinem calitatea jocului prestat în etapa trecută. E prima oară când jucăm în deplasare în acest sezon, iar calitatea gazonului de acolo ar putea fi un avantaj pentru noi", a adăugat el.

Nivelul ligii a doua, sub aşteptări

Tehnicianul a menţionat că se aştepta ca Liga a II-a să fie la un nivel mai ridicat, remarcând până acum formaţiile UTA Arad şi Petrolul Ploieşti.

"Nu există o contracandidată anume pentru noi. Dar UTA arată fantastic, Petrolul joacă neaşteptat de bine... U Cluj încă nu se regăseşte... dar sunt echipe bune. Am văzut şi Metaloglobus. Însă ca joc, certitudini sunt acum UTA şi Petrolul. Mai sunt în joc cam 108 puncte şi cred că se va putea promova cu 70 şi ceva de puncte. Deci mai este destul, suntem abia la început. Eu mă aşteptam să fie un campionat mai greu. Am văzut meciurile din Liga a II-a la televizor, am fost şi la cele disputate în Bucureşti. Mă aşteptam să fie un nivel mai ridicat în acest sezon, dar nu e şi sunt în continuare convins că Rapid la nivelul maxim de exprimare va fi una dintre echipele care vor promova. Dar noi încă nu suntem la capacitatea maximă, încă avem jucători de integrat, avem jucători care sunt în urmă cu pregătirea, jucători din cei titulari care nu sunt la un nivel maxim. Noi acum nu suntem la potenţialul nostru maxim. Cu cât va trece timpul Rapid va arăta mai bine", a explicat Daniel Pancu.

Gazonul din regie, nesatisfăcător

Acesta s-a arătat nemulţumit de calitatea terenului de antrenament şi a celui de pe Stadionul Regie.

"Suferim în continuare din cauza gazonului. Şi nu doar a celui de joc, ci şi a celui de antrenament. Nu sunt condiţii pentru o echipă de top din Liga a II-a cum suntem noi. Cred că s-a făcut ceva greşit la gazonul ăsta pentru că la sfârşitul Ligii a III-a arăta mai bine decât în momentul de faţă. Nu cred că se poate schimba ceva la el, e gazonul vechi de pe stadionul Sportul... vom vedea cum se va prezenta în condiţii de toamnă şi iarnă, probabil va fi mult mai rău. Sperăm să jucăm cât mai puţin în Regie şi să revenim în Giuleşti. Dar nu ştiu când va fi gata. În mod normal, un stadion de 15.000 de locuri oriunde în străinătate ar fi gata în 6 luni. Ar fi doar o distracţie în străinătate, dar suntem în România, din păcate", a afirmat Pancu.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, marţi, de la ora 18:45, în deplasare, formaţia AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii a II-a. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel