Cupa Mondală 2018. Putin, discuție cu Macron înainte de marea finală

Vladimir Putin
Vladimir Putin

Preşedintele rus Vladimir Putin şi cel francez Emmanuel Macron s-au reunit duminică la Kremlin pentru a discuta despre relaţiile bilaterale, cu puţin timp înainte de a asista amândoi la finala Cupei Mondiale de fotbal dintre Franţa şi Croaţia.

Putin a declarat că încet-încet se restabilesc mecanismele obişnuite de cooperare. "Asta ne face să credem că vom depăşi toate dificultăţile de care ne-am lovit în ultima vreme şi că vom intra pe calea unei dezvoltări pozitive', a spus Putin la începerea reuniunii.

Liderul de la Kremlin i-a propus lui Macron să discute despre relaţiile bilaterale şi a evidenţiat faptul că, din punct de vedere economic, se observă o tendinţă pozitivă, în condiţiile în care, în 2017, schimburile comerciale au crescut cu 15%, iar în perioada scursă de la începutul lui 2018 şi până în prezent aceste schimburi au înregistrat o creştere de 19%.

Macron, încurajări pentru echipă

La rândul său, Macron şi-a exprimat dorinţa 'de a continua dialogul' început în mai, când cei doi s-au întâlnit la Sankt Petersburg, în marja Forumului Economic Internaţional. Cu câteva ore înainte de începerea partidei cu Croaţia, Macron a încurajat selecţionata Franţei, difuzând pe contul său de Twitter o înregistrare video de câteva secunde în care este văzut strigând 'Allez les Bleus', în timp ce este înconjurat de un grup de suporteri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel