Cum să tratezi ciupiturile de ţânţari

Ţânţarii ne dau mari bătăi de cap vara. Din fericire, există câteva remedii naturale care ne ajută să scăpăm de mâncărimea cumplită provocată de insectele enervante. 

Pastă de dinţi

Pasta de dinți este un tratament excelent pentru a ajuta la combaterea mâncărimii enervante. Aromul de mentol de pe pasta de dinți acționează ca un agent de răcire şi te ajută să uiţi de cipitura ţânţarului. De asemenea, pasta de dinţi ajută la reducerea umflăturii prin eliminarea acumulării de lichide.

Miere

Știai că miere, în special miere proaspătă, este un antibiotic natural? Ai fost mușcat de un țânțar? Aplicați niște miere la ciupitură.

Coaja de banana

Poate suna ciudat, dar coaja de banane este o alta modalitate foarte buna de a trata o muscatura de tantar. Acest lucru se datorează uleiurilor naturale găsite în pielea de banane. 

Gheaţă

Gheața este o modalitate foarte bună de a trata mușcăturile de țânțari. Luați fie un pachet de gheață, fie o pungă de mazare congelate și puneți-o pe mușcătură. Temperatura rece va ajuta la răcirea zonei, reducând roșeața

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel