Cum să-ţi recuperezi contul de Instagram? Trucuri şi sfaturi

Doriți să știți cum să recuperați un cont Instagram dacă l-ați dezactivat? Sau ați uitat parola și nu știți cum să intrați? Există câteva trucuri care vă pot ajuta să îl recuperaţi.

Principalul lucru pentru a recupera un cont pe Instagram este să vă amintiți informațiile cheie, altfel nu puteți face nimic. Printre datele pe care nu le puteți uita niciodată sunt:

Numele utilizatorului 

E-mailul pe care l-ați utilizat când ați configurat contul Instagram.

Numărul de telefon, dacă l-ați asociat cu acest cont Instagram.

Dacă aveţi contul de Instagram sincronizat cu cel de Facebook totul va fi mult mai simplu. 

Cum să vă recuperați contul din aplicația Android?

 

1. Deschideți aplicația

Trebuie să deschideți aplicația şi să introduceți numele utilizatorului. În partea de jos a aplicației, chiar lângă parolă, aveţi opțiunea "Ați uitat-o?". Daţi click şi astfel începe procesul de restaurare.

Făcând clic, începe procesul de restaurare.

2. Resetați parola

Există 3 moduri de resetare a contului Instagram. Cu amintirea numelui utilizatorului sau cu accesul la e-mail, puteți face acest lucru.

De asemenea, printr-un mesaj text, dacă v-ați înregistrat numărul de telefon în momentul în care aţi creat contul de Instagram. 

Resetați prin e-mail: trebuie să dați clic pe "Resetați prin e-mail" veți primi un e-mail cu linkul de resetare. Introduceți e-mailul, deschideți mesajul selectați linkul și finalizați procedura. 

Printr-un mesaj text: Este util dacă ați configurat numărul de telefon din contul Instagram de mai sus. Începeți prin selectarea codului țării dvs., introduceți numărul de telefon și acceptați-l, așteptați ca codul să ajungă la resetare. Introduceți codul și apoi schimbați parola.

Cu Facebook:

Acest mod îl puteți utiliza numai dacă cele două conturi sunt simcronizate, în caz contrar este imposibil. Tot ce trebuie să faceţi este să urmaţi instrucţiunile.


Cum să vă recuperați contul de pe computer?

 

O altă opțiune pentru gestionarea contului dvs. este calculatorul, însă, în acest fel, vă puteți uita parola. Pentru a vă recupera contul, trebuie să deschideți pagina Instagram și să urmați pașii următori:

Selectați opțiunea "ați uitat parola?". Acesta este situat în partea dreaptă a parolei.

Apoi, plasați e-mailul cu care ați deschis contul Instagram, trebuie să confirmați că nu sunteți un robot și faceți clic pe parola de resetare.

Deschideți e-mailul, ar fi trebuit să primiți un e-mail cu un link de resetare, faceți clic pe acesta.

Plasați noua parolă și apoi solicitați din nou să o introduceți pentru a vedea dacă nu există nici o greșeală.

Apoi, accesați din nou contul dvs.

Cum să vă recuperați contul dacă Instagram îl închide?

 

Încercați să deschideți contul dvs. Instagram și este imposibil să intrați? Sunt datele dvs. corecte și pare că aveţi contul suspendat?

Este foarte probabil ca Instagram să vă închidă contul deoarece ați încălcat o anumită regulă. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să completaţi un formular cu datele voastre şi explicaţi că nu sunteţi de acord cu închiderea contului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel