Cum să îți ÎNDEPLINEȘTI aspirațiile cu un panou al dorințelor

Pixabay
Pixabay

Un panou pe care îți ilustrezi dorințele și aspirațiile poate fi o metodă care să te aducă mai aproape de ceea ce îți dorești. 

Panourile pe care atașăm imagini sau pasaje ce fac trimitere la obiectivele sau aspirațiile noastre sunt o metodă prin care ne putem concentra asupra lucrurilor sau a momentelor pe care vrem să le obținem, scrie Connective Chiropractic. Fie că obiectivele noastre sunt legate de modul de viață, de aspecte profesionale sau financiare, ori de starea de sănătate, schimbarea poate veni mai ușor atunci când rezultatele pot fi vizualizate. 

Panoul dorințelor, o unealtă de modelare a viitorului

Motivele pentru care un astfel de panou ar trebui să îți ocupe o după-amiază și un spațiu din casă pot fi multe, dar le enumerăm pe următoarele?

1. Vei fi mai motivat. Un panou ilustrativ al obiectivelor vă va motiva să lucrați către obiectivele pe care vi le-ați stabilit. Crearea unui panou vă va direcționa mintea către teme, culori, sentimente sau emoții legate de acel obiectiv. 

2. Creativitatea poate fi stimulată. Crearea unui panou poate fi liniștitoare într-un mediu agitat, iar construirea acestuia oferă timp pentru reflecție personală. 

3. Panoul poate fi și distractiv. Nu există limite când vine vorba de dorințe. Fii creativ și nu te opri la lucrurile uzuale când vine vorba de aspirații. Aceeași regulă s-ar putea aplica și în privința design-ului. Fie că îl vrei mai minimalist sau colorat, tu dai tonul. 

4. Clarificarea obiectivelor. Să îți scrii dorințele pe hârtie, chiar dacă nu ești 100% sigur de toate aspectele, poate ajuta la definitivarea și transformarea unui simplu vis în obiectiv. Prin această metodă poți deveni mai conștient de ceea ce îți dorești și speri cu adevărat. 

5. Amintește-ți unde vrei să ajungi. Plasarea unui panou este de asemenea un pas important. Fie că îl pui în dulap, unde să îl vezi în momentele tale sau pe biroul din living, panoul are rolul de a-ți aminti ceea ce îți dorești cu adevărat. 

6. Modifică de câte ori simți nevoia. Nu trebuie să îndeplinești ceva sau să ai parte de un eveniment însemnat pentru a schimba ceva de pe panou. Dacă simți că un obiectiv sau un vis nu mai este aliniat cu sinele tău și cu ceea ce vrei pe viitor, scoate-l de pe panoul tău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel