Cum le face față Cătălin Botezatu femeilor care îl doresc: aliatul imbatabil

Ca orice bărbat bine și de succes din România, Cătălin Botezatu are adesea ”probleme” cu femeile, fie că-i sunt iubite sau doar admiratoare. Designerul a declarat într-un interviu acordat pentru emisiunea "Xtra Night Show" cine îl ajută ori de câte ori intră în bucluc cu reprezentantele sexului frumos și cum.

Astfel, renumitul creator de modă a dezvăluit recent cum cea care sare în ajutorul lui ori de câte ori are "probleme" cu femeile este chiar mama lui, povestind râzând cum îl scapă cea care i-a dat viaţă de admiratoarele care vin mereu la atelier.

În puzderia de admiratoare, mai exact zecile de femei care trec pragul atelierului său zilnic, există şi câteva care vin special să îl vadă.  

[citeste si]

"Fata e bună din toate punctele de vedere. Să vezi câte doamne, bine nu sunt în toate..., vin aici. Vin stau acolo cu zilele, mi-aduc cadouri. Ieri am primit o cutie în care erau tot feul de dulciuri şi plicuri şi chestii cu iz uşor sexual. Eu am un teanc cu scrisori. A fost o fază foarte faină cu mama. Venea tot timpul o doamnă şi stătea acolo şi spunea mereu că este iubita mea. Într-o zi a dat de mama, ea i-a zis: măi fată du-te acasă, nu-l mai aştepta pe Cătălin. Eu ştiu câteva dintre iubitele pe care le-a avut. A bufnit-o râsul pe mama. Îmi plac brunetele frumoase. Mama are, de exemplu lungimea părului şi culoarea Simonei. Chiar seamănă puţin cu ea", a povestit Cătălin Botezatu, potrivit Spy News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel