CS U Craiova - FC U Craiova, derby de foc în Bănie, rezultat final. Autoritățile, în alertă

CS U Craiova - FC U Craiova, derby de foc în Bănie. Autoritățile sunt în alertă / Captură Video Football Recorder YouTube
CS U Craiova - FC U Craiova, derby de foc în Bănie. Autoritățile sunt în alertă / Captură Video Football Recorder YouTube

Derby-ul Craiovei, dintre CS Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948, s-a jucat luni seară.

UPDATE

CS Universitatea Craiova a învins FC U Craiova 1948 cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de brazilianul Gustavo (16), cu un şut din întoarcere, la centrarea lui Bogdan Vătăjelu, şi de Ştefan Baiaram (75), din pasa lui Dan Nistor, doi fotbaliști introduşi în repriza secundă. 

Știrea inițială

Partida este considerată cu risc maximum. Suporterii celor două echipe rivale din Craiova au avut numeroase incidente în trecut. Prin urmare, și în meciul de astăzi sunt premise ca ultrașii celor două formații să facă spectacol în tribune, dar și în afara stadionului.

Autoritățile din Craiova, în alertă 

Pentru a evita incidentele care ar putea apărea, autoritățile din Craiova sunt în alertă maximă. Au mobilizat deja o mulțime de jandarmi și polițiști.

'Pentru desfășurarea în condiții de normalitate a meciului între Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu au dispus următoarele măsuri:

Pentru deplasarea în siguranță a suporterilor la și de la stadion și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică la nivelul municipiului Craiova, recomandăm suporterilor ambelor echipe să respecte regulile stabilite de organizatori și forțele de ordine, să manifeste un comportament civilizat și să vină în sprijinul forțelor de ordine pentru un eveniment fără incidente.

Nu este primul meci la care participăm cu un număr și o amploare atât de mare. Suntem pregătiți pentru astfel de misiuni. La meciul precedent, am păstrat un dialog permanent cu șefii galeriilor. Sperăm ca și de data aceasta comunicarea să fie la fel de bună', a anunțat Claudia Niță, purtătoarea de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Dolj, potrivit AS.ro.

Scorul la meciul din tur

CS Universitatea Craiova a învins-o pe FC U Craiova cu scorul de 2-0 (0-0), pe Stadionul Ion Oblemenco, în etapa a 11-a a Ligii I de fotbal.

CS Universitatea Craiova s-a impus prin golurile marcate de Dan Nistor (47), după o eroare făcută de fundaşul francez Bradley Diallo şi de Ştefan Baiaram (85), din pasa lui Nistor. FC U Craiova a încheiat în meciul în zece oameni, după ce atacantul italian Andrea Compagno a primit cartonaşul roşu în min. 72, pentru lovirea cu palma în cap a portarului Universităţii, conaţionalul său Mirko Pigliacelli, la un duel aerian.

Şi secundul echipei gazdă, Dan Vasilică, a primit cartonaş roşu în min. 75, după care a avut o reacţie de furie. La meci au asistat circa 9.000 de spectatori. Jocul a fost întrerupt în min. 10 pentru circa trei minute, după ce suporterii oaspeţilor au aruncat cu torţe şi fumigene pe teren.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel