Croaţia nu va putea conta pe Marin Cilic la turneul final al Cupei Davis

Marin Cilic, cel mai bun tenisman croat, suferă de o accidentare la genunchi care îl împiedică să participe la turneul final al Cupei Davis de la Madrid (18-24 noiembrie), în care Croaţia, deţinătoarea titlului, va evolua în Grupa B contra Rusiei şi Spaniei, relatează EFE.

Cilic, 39 ATP, a anunţat pe Facebook că leziunea cronică de la genunchi îi provoacă probleme şi că o intervenţie chirugicală este inevitabilă. El va fi înlocuit în echipa Croaţiei de către Ivo Karlovic (40 ani), numărul 103 mondial, conform ziarului Sportske Novosti.

Nu sunt în condiţia de a concura în Cupa Davis în această lună, a declarat Clic, care pentru moment nu trebuie să se opereze, dar unele intervenţii minore îl vor menţine în afara terenului pe o perioadă destul de lungă.

Echipa Croaţiei, care va juca pe 18 noiembrie cu Rusia şi pe 20 noiembrie cu Spania, îi are în componenţă pe Borna Coric (28 ATP), Ivo Karlovic, Mate Pavic (17 ATP la dublu), Nikola Metkic (13 ATP la dublu) şi Ivan Dodig (9 ATP la dublu). AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel