Cosmin Contra, înainte de meciul cu Norvegia: Nimeni n-a vorbit!

Cosmin Contra, selecționerul echipei naționale a României, a susținut o conferință de presă premergătoare meciului cu Norvegia, din preliminariile EURO 2020. În discursul său, antrenorul a atins și subiectul legat de criticile pe care le primește constant.

„Când nu sunt criticat eu? Contează rezultatul și că echipa a avut o atitudine bună. Nimeni n-a vorbit de atitudine și că în niciun moment nu s-au dat bătuți acești băieți. Ce contează că dăm gol în minutul 1 sau în minutul 80 sau 90? Eu sunt foarte mândru de băieți, nu am nimic să le reproșez. Am avut șansa să avem rezultat pozitiv în fiecare meci, inclusiv cu Suedia și Spania. (...)

Criticile vor exista și există în lumea fotbalului. Mâine, indiferent de rezultat, vor exista critici. Dacă vom câștiga cu 1-0 jucând prost, voi fi foarte fericit. Depindem de noi să ne calificăm, avem un meci mâine acasă, cu 30.000 de copii. Eu am mare încredere în ei și sunt sigur că mâine vor da totul să scoată un rezultat pozitiv. Depindem de rezultatul nostru, nu de ce se întâmplă în Suedia-Spania, dar mi-aș dori să câștige Spania", a spus Contra.

România va întâlni Norvegia, marţi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în preliminariile Campionatului European.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel