Copa Libertadores: Poliţia a arestat circa 20 de suporteri ce plănuiau să invadeze stadionul Maracana

Poliţia din Rio de Janeiro a arestat marţi circa 20 de fani violenţi ce plănuiau să invadeze stadionul Maracana în timpul meciului de miercuri dintre echipa locală Flamengo şi o altă formaţie braziliană, Gremio Porto Alegre, semifinala retur a Copei Libertadores, cea mai importantă competiţie intercluburi din fotbalul sud-american, scrie EFE.

Poliţia a arestat cel puţin 18 fani ai lui Flamengo, ce au fost monitorizaţi pe reţele de socializare şi prin intermediul interceptărilor telefonice.

În cadrul operaţiunilor împotriva acestei facţiuni de suporteri a avut loc un schimb de focuri soldat cu un mort şi doi răniţi, printre care un bărbat aflat în autobuz, ce a fost atins de un glonţ rătăcit.

Toate biletele pentru meciul de miercuri de pe Maracana au fost vândute. Întâlnirea tur, de la Porto Alegre, s-a încheiat 1-1. Neînvinsă de 17 meciuri, echipa din Rio este favorită să ajungă în ultimul act al competiţiei, unde nu a mai fost prezentă din 1981. Cealaltă semifinală opune echipele argentiniene Boca Juniors şi River Plate.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel