Conducere Rapid. Primăria Sectorului 1 a anunțat antrenorul

rapid baraj
rapid baraj

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a declarat, joi, că a stabilit organigrama noului club de fotbal care a obținut dreptul de folosință a mărcii, culorilor și siglei FC Rapid de la societatea SC FC Rapid SA, aflată în lichidare, Daniel Niculae urmând să fie președinte, Daniel Pancu, director tehnic, iar Marius Măldărășanu, antrenor.

Acesta a menționat că noua echipă de conducere, din care va face parte și un al patrulea fost jucător rapidist, Ovidiu Burcă, va fi prezentată oficial în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc în 21 august la sediul Primăriei Sectorului 1.

"Așa cum am promis, din noua echipă de conducere a clubului de fotbal fac parte numai rapidiști. Daniel Niculae va fi președintele clubului, Daniel Pancu, director tehnic, Marius Măldărășanu, antrenor, iar Ovidiu Burcă, director general sau manager, nu mai rețin exact funcția. Îi vom prezenta pe toți oficial în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la Primărie în 21 august", a spus Tudorache pentru Agerpres.

Deși a discutat despre o eventuală asociere cu conducerile cluburilor AFC Rapid și Mișcarea CFR, care se doresc continuatoarele FC Rapid, în cele din urmă edilul a ales să înființeze o societate sportivă nouă care să folosească marca, sigla și culorile FC Rapid, închiriate de la SC FC Rapid SA, aflată în lichidare. "Am discutat cu AFC și Mișcarea, dar nu ne-am înțeles. Pretențiile erau mari și nu avea rost. Am înființat o nouă entitate sportivă care va folosi mărcile și sigla FC Rapid. Am semnat și contractul de închiriere a mărcilor cu societatea în insolvență, acesta este valabil până la licitația care va avea loc în toamnă. Atunci vom cumpăra mărcile și palmaresul și totul va fi în regulă", a menționat Tudorache.

Noua echipă va juca în ediția 2017-2018 a Ligii a IV-a, a anunțat primarul. "Am vorbit la AMFB, acum se fac toate procedurile, cu acte și tot ce este nevoie. Vom juca în Liga a IV-a, la fel ca echipa celor de la Clubul Sportiv al Armatei", a precizat primarul.

Conform Ordonanței de Urgență 38/2017, autoritățile publice locale pot finanța activitățile sportive în limita a 5% din buget. Bugetul Primăriei Sectorului 1 este în prezent de 350 de milioane de euro, ceea ce înseamnă că poate investi în sport aproximativ 17,5 milioane de euro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel