EXCLUSIV  Codrin Ștefănescu-Bogdan Chirițoiu, scandal. Consiliul Concurenței, SCHIMBARE LEGE Parlament

Roxana Neagu / 14 ian 2018 / 11:46 Salveaza PDF Comentarii
Codrin Ștefănescu
Descriere foto: Codrin Ștefănescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, anunță o schimbare majoră a Consiliului Concurenței, care se află în Parlament. 

”Noi avem niște aberații și niște anomalii cumplite. Mă uit la Consiliul Concurenței condus de lugubrul personaj Bogdan Chirițoiu, lugubru din toate punctele de vedere. În orice țară, băiatul ăsta era anchetat și, pentru tot ce a făcut, lua cu miile de ani de condamnări.” a spus Codrin Ștefănescu, la DCNews

Secretarul general adjunct al PSD a adăugat: ”Am ieșit public legat despre acest personaj și ce face el acolo, cu documente așa, cu tonele, din interiorul Consiliului Concurenței. Nu poate fi schimbat decât de Parlament, prin modificarea legii. Ce a făcut dl Chirițoiu: și-a ales un Consiliu Consultativ format din niște oameni grei care aleg Consiliul care-i controlează. La masa asta e dl Groningen de la Raiffeisen. Adică ăia care trebuie să fie controlați stau la masă și-i pun pe ăia care-i controlează. Și atunci ce face Bogdan Chirițoiu? Se duce la companiile românești private sau de stat și le toacă și pe multinaționale se face că nu le vede. Asta, la mine-n țară!”. 

[citeste si]

”Colegii noștri de la Parlament, în număr de 215, au convenit să facă o lege nouă prin care acest organism să fie o lege pentru țară, ca-n UE. Legea se află în Parlament” a precizat Codrin Ștefănescu. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26